2012. január 26., csütörtök

Már csak tízen küzdenek a londoni tánckurzusért

 VV Béci, Lola és Brasch Bence közösen választotta ki az „Indul a Risza!: Dance, dance” internetes táncverseny tíz döntősét

Budapest, 2012. január 26. – Több mint 270 versenyző közül tízen kerültek be a Disney Csatorna „Indul a Risza!Dance, dance” internetes táncversenyének döntőjébe VV Béci, Brasch Bence és Lola döntése alapján. Az, hogy melyikük utazhat Londonba, mostantól kizárólag a közönségen múlik, hiszen az interneten február 5-ig szavazhatnak az általuk legjobbnak tartott táncos produkcióra. A tét nem kicsi, hiszen a fődíj egy londoni tánckurzus a világhírű Pineapple Dance stúdióban.

Nemrég közös táncoktató videót készített Lola, VV Béci (művésznevén Young G), és Brasch Bence, hogy segítsék azokat a fiatal táncosokat, akik meg akarják mutatni tehetségüket a nagyközönség előtt is. A zsűritagok egy hónappal ezelőtt tanácsokat is adtak a gyerekeknek a táncoktató videó werkfilmjében. A verseny decemberben vette kezdetét és alig több mint egy hónap alatt 271 fiú és lány töltötte fel koreográfiáját a verseny honlapjára.

A nevezők közül a VV Béci Brasch Bence és Lola döntése alapján a 10 legjobb került be a döntőbe, akikre 2012. január 24. és február 5. között szavazhat a közönség a hivatalos honlapon (http://www.disney.hu/indul-a-risza/dance-dance/#/home). A legtöbb szavazatot begyűjtő győztes fantasztikus jutalma egy öt napos londoni út, amely során részt vehet egy tánckurzuson a világhírű Pineapple Dance táncstúdióban és megnézhet kísérőjével együtt egy musicalt is a híres London West Endben.
„Nem is gondoltam, hogy ilyen sok tehetséges táncos jelentkezik majd a versenyre, nem volt egyszerű kiválasztani a tíz legjobbat, az pedig kimondottan tetszett, hogy lányok és fiúk is jelentkeztek. Egyébként annak örülök, hogy nem nekünk kell a legjobbról dönteni, mert mindannyian szuperek” – véli Béci, aki zsűri társaival együtt választotta ki a döntősöket.

A táncverseny február 25-én éri el a csúcspontját, amikor is kihirdetik a nyertest – az „Indul a Risza!” régóta várt, második évadjának premierjével egy időben. Ebben az évadban újabb kalandokat élhetünk át a két barátnővel, CeCe Jones-szal és Raquel „Rocky” Blue-val, akik mindig is arról álmodoztak, hogy egy napon profi táncosként dolgoznak majd, és ez az álmuk valóra is vált, amikor háttértáncosként bekerültek a legnépszerűbb táncos tiniműsorba, az „Indul a Risza, Chicago!”-ba.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése