2012. január 26., csütörtök

BRUNO MARS AZ ÉLÉN

Fotó: Andreas Laszlo Konrath

AZ ÉNEKES/SZERZŐ/PRODUCER NEGYEDIK ELSŐ HELYÉT ÉRTE EL A BILLBOARD CHR/TOP 40 CHART-ON AZ “IT WILL RAIN”-NEL


Bruno Mars újabb elismerésben részesült: az IFPI - a MAHASZ nemzetközi megfelelője - adatai alapján a 2011-ben digitálisan legtöbb példányban megvásárolt dalok listáján az első 2 helyen az ő dala található: a “Just the Way You Are” az első 12,5 millió darabbal, a “Grenade” pedig a második, 10,2 millióval. Mindkét dal a “DOO-WOPS & HOOLIGANS” című debütáló albumán található, mely világszerte már 25-szörös platina! Az album harmadik kislemeze, a “The Lazy Song” a 10. helyen áll 6.5 milliós eladással, így ő az első előadó, aki a TOP 10-ben 3 dallal szerepel.

Mindemellett már a negyedik dala vezeti a Billboard CHR/Top 40 Chart -ot, ezúttal a THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1 – ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK”-ről megismert “It Will Rain”. Ezt megelőzően a 2010-es B.o.B dallal, a “Nothin’ On You”-val - producerként és közreműködőként - , majd még ugyanabban az évben a “Just The Way You Are”-ral, 2011 elején pedig a “Grenade”-del érte el ezt a helyezést.

Február 12-én pedig összesen akár 6 gramofonnal térhet haza a Los Angeles-i Staples Center-ből, ugyanis ennyi jelölést kapott az 54. Grammy Awards-on, ahol fel is fog lépni.

További információk: www.brunomars.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése