2012. augusztus 17., péntek

Adam Lambert nem alszik

A "Never Close Our Eyes" #39. pozícióban debütált 
a Mahasz Rádiós Top 40 listán
Táncos vírusvideó készült Adam legjobb új dalaiból 
- már 21 ezren láttákAdam Lambert sohasem alszik - nem csak legújabb sikerdala, a bombasztikus "Never Close Our Eyes" szövege miatt ("Elég időnk van az alvásra, ha már meghaltunk, így maradjunk csak ébren mindaddig, míg meg nem öregszünk"), de "Trespassing" című, májusban megjelent, hazánkban is #1 pozícióban debütáló legújabb albumának folyamatos népszerűsítése miatt sem: miután pár hétig Nagy Britanniában tartózkodott (és fellépett a Queennel is néhány alkalommal), jelenleg Japánban promotálja lemezét, és fellép a tokiói Summer Sonic Fesztiválon is.

A "Never Close Our Eyes" (http://www.youtube.com/watch?v=u3dkVk3F57c), melynek producere és szerzője Bruno Mars és Dr. Luke volt, a #39. pozícióban debütált a héten a Mahasz Rádiós Top 40 listán, miután már 12 rádió is felvette játszási listájára, köztük a Music FM, a Csaba Rádió, a Fehérvár Rádió, a Gong Rádió, az Oxygen FM, a Rádió Eger és további 6 vidéki rádió.

"A klipben nem is annyira a jövőt, mint inkább a jelent próbáltuk megjeleníteni. Megmondják mit együnk, mit viseljünk, mit gondoljunk. Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberek megtalálják a saját színüket, saját személyiségüket, és egyedivé váljanak. Ez az egy dolog számít: hogy önmagad légy." - nyilatkozta Adam júliusban egy magyar magazinnak.

Adam Lambert és a dal hazai népszerűségét az is jól mutatja, hogy a VEVO statisztikája szerint a közel 7 milliós nézettségű klipet Magyarországról látták eddig a legtöbbször.

Nemrég egy hazai készítésű vírusvideó is felkerült a YouTube-ra Adam új albumának népszerűsítésére az ismert magyar táncos, Kurucz Benji (többek közt Király Viktor és Caramel háttértáncosa) közreműködésével. Az új album tempós dalaiból készült minimixet és látványos táncmozdulatokat tartalmazó videót egy hónap alatt már több mint 21 ezren látták, és még Adam Lambert hivatalos facebook oldalára illetve egy brit online zenei blogra is kikerült. A videó megtekintéséhez kattints ide: http://www.youtube.com/watch?v=8F3hb4KGx1w.

További hírek, infok Adamről magyarul a hivatalos honalpon: www.adamofficial.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése