2012. augusztus 2., csütörtök

Cirque du Soleil: The Immortal

2013. február 5-én és 6-án este Budapesten is látható lesz a Cirque du Soleil legújabb showja, Michael Jackson életéből és dalaiból készült The Immortal. 

Európai turné 2012 októberétől

Magyarországon február 5-én és 6-án, csak 2 előadás a Budapest Arénában

A Michael Jackson Alapítvány, a Cirque du Soleil és a Live Nation büszkén jelenti be, hogy a Michael Jackson The Immortal show, amelyet tavaly őszi premierje óta már több mint 600.000 ember látott, a kirobbanó sikerű észak-amerikai előadások után 2012 októberében megkezdi európai turnéját. Ez az életreszóló élményt adó produkció Michael Jackson zenéjét és koreográfiáját kombinálja a Cirque du Soleil kreatívitásával, s így egyedi betekintést ad a géniusz szívébe, lelkébe és a zene iránti szenvedélyébe amely örökre átalakította a pop kultúrát.
Az előadást Jamie King írta és rendezte, 49 táncos, zenész és artista közreműködik benne.

Budapestre az európai premier után pár héttel érkezik a show, február 5-én és 6-án este lehet részese a magyar közönség a Cirque du Soleil legújabb előadásának a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Immortal show a látvány, a tánc, a zene és a fantázia fúziója, amely a nézőket Michael Jackson kreatív világába repíti, időnként feje tetejére állítva az ismert motívumokat, úgy bemutatva az énekes művészetét, ahogy azt közönség még nem láthatta. Célja, hogy mindenkivel megismertesse ezt a generációkon átívelő örökséget, a rajongókon felül azokkal is, akik esetleg először találkoznának Michael Jackson zsenialitásával.

Az Immortal előadás egy fantasztikus birodalomban, a néhai sztár titkos belső világában játszódik, mellyel a nézők elé tárul Michael Jackson zene és tánc, mese és varázslat valamint a természet törékeny szépsége iránti szeretete.

A produkciót Michael Jackson inspiráló dalai segítik - amelyek a show mögé állították az alkotókat is -, és megtöltötték rendkívüli energiával és lélegzetelállító intenzitással. A felejthetetlen előadáson túl a Michael Jackson The Immortal előadás az énekes szeretet, béke és harmónia üzenetét is tovább közvetíti a világban.

Az előadást íróként és rendezőként is jegyző Jamie King több Emmy- és MTV Video Music Díj nyertese, valamint jó néhány népszerű zenei videó koreográfusa és a legnagyobb bevételű koncertturnék többségének rendezője. Az elmúlt évtizedben Madonna kreatív direktora, s mellette olyan sztárok előadásait rendezte, mint Rihanna, Celine Dion, Spice Girls vagy Britney Spears. Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Ricky Martin, Christina Aguilera, Mariah Carey, Shakira, George Michael, Elton John, Diana Ross vagy Jennifer Lopez. Ez az első közös munkája a Cirque du Soleil társulatával.

A teljes turné menetrendje és a különböző helyszínek jegyinformációi megtekinthető a www.cirquedusoleil.com/michaeljackson oldalon.


A budapesti előadásokra jegyelővásárlási lehetőség a Cirque Club tagok részére augusztus 3-án, 10 óra és augusztus 9., reggel 8 óra között biztosított. A tagság ingyenes és előnye az előzetes jegyvásárlási lehetőségek mellett az exkluzív háttérinformációkhoz való hozzáférés és a társulat különleges ajánlatai is. Csatlakozni a www.cirqueclub.com oldalon lehet.

A Live Nation regisztrált tagjai számára is lehetőség nyílik az előzetes jegyvásárlásra, augusztus 7., 10 óra és augusztus 9., reggel 8 óra között, regisztrálni a www.livenation.hu augusztus 7., reggel 7 óráig lehet.

Jegyek augusztus 9-én, 10 órától mindenki számára kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül, valamint a Ticketpro országos hálózatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése