2012. augusztus 23., csütörtök

Megjelenik Bródy János nagysikerű Syma koncertje CD válogatáson

A tavaly december 20-án rögzített emlékezetes Bródy koncertből CD válogatás készütl, a teljes műsor pedig DVD-n lát napvilágot.

A szeptember 10-én megjelenő korongra 14 dal került fel: régi és új slágerek, melyek jól átfogják a legendás életművet. Olyan feledhetetlen himnuszoktól, mint a “Ha én rózsa volnék” vagy a “Mindannyian mások vagyunk” egészen a legújabb kedvencekig, mint az “Édes életünk” vagy az “Ezek ugyanazok”… Az album jól példázza Bródy egyedülálló zenei pályafutását, melyben elválaszthatatlanul egybefonódnak a magánélet, a társadalom, a politika és az emberi méltóság… kérdései. Költői képek és provokatív szövegek jól megférnek ezen a korongon egymás mellett, ahogyan Bródy életművében is.

A CD a Magyar Dal Napjának tiszteletére a RAM kertben már a hivatalos megjelenés előtt egy nappal kapható lesz Bródy János koncertjén.

A nagysikerű SYMA koncertből a teljes műsor DVD-n lesz elérhető szeptember 17-től. A majdnem 3 órás kiadvány különleges módon az eredeti elhangzás sorrendjében adja vissza a tavalyi óriás koncert hangulatát, összesen 29 dallal. Ez a mozi széles spektrumban tükrözi Bródy János szólókarrierjét; kihagyhatatlan darab mindenki számára, akit valaha is megérintett a művész munkássága.


Bródy János koncert a Magyar Dal Napján
RaM-kert Színpad – Radnóti Miklós Művelődési Központ
Kapunyitás: 19.00
20.00 órától Bródy János és zenekarának koncertje
Jegyek válthatóak elővételben a jegy.hu internetes portálon.
A jegy ára elővételben: 3.500 Ft
A helyszínen: 4.000 Ft
A helyszínen elsőként kapható lesz Bródy János Syma Koncert Válogatás CD-je!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése