2012. augusztus 28., kedd

Ősszel vészesen megnő a menőség-faktor a VIVA-n


Minden eddiginél izgalmasabb újdonságokkal jelentkezik a zenecsatorna


Garantált, hogy minden találkozódat lekésed idén ősszel, ha a VIVA-ra kapcsolsz, hiszen egyetlen unalmas percre sem számíthatsz. Az újrainduló Randikommandó Zsidró Tamás beszólásaitól lesz hangos, az Interaktív még pörgősebb és spontánabb formátummal jelentkezik, ráadásul augusztus 27-től folytatódik a bulvár aljas világát bemutató latin-amerikai sorozat, a Popland is - most biztosan megtalálod egy helyen, amire szükséged lehet.

Mindennél menőbb változásokkal készül az őszre a VIVA TV. Új részekkel és új arcokkal folytatódik a Randikommandó, a VIVA átalakító műsora. Zsidró Tamás félredobva a finomkodást az új évadban minden eddiginél keményebben megmondja a véleményét, a fejmosás tehát nem marad el. A legkevésbé Iszak Eszter fog unatkozni ősszel: a Randikommandó főszervezője az átalakító show mellett az Interaktívban is visszatér, ahol az eddigi műsorvezetők mellé csatlakozik RandomMarci és Sanyóca, utóbbit legtöbbször elkíséri majd kutyája, Duggy is. A VIVA kultműsora tehát a legerősebb csapattal várja a nézőket, akik a zene mellett a korosztályt érintő mindennapi fontos problémákkal, kérdésekkel is foglalkoznak. Az Interaktív mellett persze a tini lányok szívtiprója, RandomMarci is folytatja saját gyártású realityjét, ahogy Sanyóca is tovább ökörködik a Megállóban. Sanyóca ősszel berobban a popbizniszbe is, de hogy hogyan, az még legyen meglepetés, aki ismeri, tudja, hogy tettét örökre megemlegeti a műfaj.

Csajok és pasik, szex és bulvár - ezek mindent visznek a Popland újabb évadában, ahol a pokolba vezető út paparazzikkal van dekorálva. A bulvár mocskos világát bemutató latin-amerikai sorozat augusztus 27-től új részekkel tér vissza a VIVA TV-re. A fenékméretükkel elhíresült Kardashian lányok is tartogatnak újabb meglepetéseket a valóságshow legfrissebb évadában, sőt, hogy a sorozatfanoknak ne kelljen nélkülözniük napi dózisukat, a V mint Viktóra, a Spongyabob és a Big Time Rush szépfiúi elégítik ki igényeiket.

A VIVA TV-n a legjobb zenékben sem kell majd hiányt szenvedniük a nézőknek, hiszen itt láthatják majd Magyarországon először a legnagyobb hazai és külföldi sztárok klipjeit. A legmenőbb tehetségek ráadásul a csatorna új műsorában párbajban csapnak össze legjobb videójukkal, sőt, a legújabb tini idol, a One Direction öltözőjébe is benézhetnek majd a rajongók egy exkluzív koncertfelvételnek köszönhetően.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése