2012. augusztus 2., csütörtök

Egy a vége - jön az új Dirty Slippers videoklip!

A Hang vagy Jel sikerei után, a gyulai Dirty Slippers zenekar új videoklippel jelentkezik. Ezúttal nem egy szerelmes dalhoz, hanem épp ellenkezőleg, egy szakítós, ironikus, beszólogatós szerzeményre esett a választás.

Az egyre nagyobb országos sikereknek örvendő, USA-ban lemezt készítő fiatal csapat, a Dirty Slippers új klipjét, a lenyűgöző Dégen, a Festetics Kastély parkjában és tópartján készítette el. Az enyhén erotikus utalásokkal tarkított kisfilm főszereplői Varga Alexa (az idei Playmate of the Year verseny győztese), Nyéki Noémi Virág (az idei Playmate választás döntőse), valamint Török Korinna (A Tv2 Szépségkirálynő 2011-es szériájának döntőse).
A sztori szerint a 19. századi úri-cseléd viszony elevenedik meg a képkockákon, a zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár a kor macsója, a gyönyörű vörös bárókisasszonnyal (Török Korinna) megunja az ellaposodó szerelmi kapcsolatát, ezért a kedvese cselédjeinek kezdi el csapni a szelet. Feltűnik neki a csodaszép barna hajú dúskeblű szolgalány (Varga Alexa), aki barátnőjével a forró nyári melegben a szénakazalban hűsöl, és játszadozik, valamint a további fiatal cserfes cselédlányok (Bors Csenge és Krecskovszki Evelin – modellek), akik egy forrásnál locsolják egymást vízzel. A csábító (miután a gőgös bárókisasszonyok /Török Korinna és Nyéki Noémi Virág/ kikosarazzák, a cselédek legszebbikét (Varga Alexa) hívja egy romantikus csónakázásra. A kapcsolatok unalmába belefáradt macsó azonban nem szerelmet vall a lánynak, hanem sokkal inkább gúnyolódik vele…
Szerelem, erotika, szakítás, szexi csajok, menő zenész pasik… ez a Dirty Slippers új videoklipje, az Egy a Vége, mely minden bizonnyal a közeljövő nagy slágere lehet!

A Dirty Slippers a nyáron az elmúlt évhez hasonlóan a REPUBLIC zenekar vendégeként turnézik, az önálló fesztiválkoncertek mellett: Legközelebb Eleken, majd Szeghalmon lesznek láthatóak!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése