2012. augusztus 2., csütörtök

Shakira-Pitbull: Get It Started



A két nemzetközi szupersztár, Shakira és Pitbull
közös dalt készített „Get It Started” címmel 

Augusztus 2-án mutatkozik be a videó Pitbull várva várt
„Global Warming” című új albumának első nótájához 

Mr. Worldwide legutóbbi világslágere, a Men In Black – Sötét zsaruk 3. betétdala,
a „Back In Time” továbbra is uralja a rádiókat

A globális zenei szenzáció, Pitbull augusztus 2-án 15 órakor mutatja be a másik világsztár, Shakira közreműködésével készült „Get It Started” (http://www.youtube.com/watch?v=aAu51I1wYcU) című új kislemezdaluk videoklipjét. A videót David Russo rendezte, aki korábban Pitbull számos dalához készített már klipet, többek között a „Give Me Everything”, a „Back In Time” vagy épp az „International Love” című nótákhoz.

A klip exkluzív premierjének a világ vezető multimédiás platformja, a prémium klipek és tartalmak szolgáltatója, a YouTube/VEVO ad otthont (www.youtube.com/PitbullVEVO) augusztus 2-án pontban 15 órakor. A YouTube/VEVO elérhető a www.youtube.com internetes oldalon, valamint televízióra, mobiltelefonra és tabletre kifejlesztett alkalmazásokon keresztül is csakúgy, mint az AOL, a Facebook és a Yahoo! Music partneroldalakon is.

A „Get It Started” című dal, mely már elérhető a magyar iTunes zeneáruházban is (http://itunes.apple.com/hu/album/get-it-started-feat.-shakira/id540446749), az első hírnöke Pitbull várva várt új albumának, mely „Global Warming” címmel jelenik meg idén ősszel a Sony Music/RCA/Mr. 305/Polo Grounds Records gondozásában, és amely a „Planet Pit” című nagy sikerű albumot követi a sorban. Az album olyan slágereket vonultatott fel, mint a „Give Me Everything”, a „Rain Over Me”, mely Marc Anthony közreműködésével készült, vagy éppen a Chris Brownnal közös „International Love”, valamint a T-Pain együttműködésével megálmodott „Hey Baby” című sláger. A „Planet Pit” óriási sikereket ért el világszerte a kritikusok véleményét és az eladási adatokat tekintve is: az albumból 1,3 millió, míg a rajta lévő dalokból összesen több mint 18 millió kelt el. A „Get It Started” szorosan követi a nagy sikerű, több mint 2 millió példányban elkelt „Back In Time” című slágert, a listavezető filmzenét, mely az akció-kaland-vígjáték Men In Black – Sötét zsaruk 3. című film betétdala. Pitbull a közelmúltban, július 27-én indult el Planet Pit World Tour című turnéjának amerikai állomásaira: július 26-án Chicago városában lépett színpadra, augusztus 12-én pedig San Francisco városában ad majd koncertet röviddel azelőtt, hogy turnéját Japánban és Ausztráliában folytatná az év további részében.

További információk a magyar nyelven is elérhető weboldalon találhatók: www.pitbullmusic.com/hu
http://www.planetpit.com
http://www.facebook.com/pitbull
http://www.twitter.com/pitbull

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése