2012. augusztus 3., péntek

Újra találkozik Bonnie Tyler és Csepregi Éva a Unique Fesztiválon


Hatalmas bulit csaptak a Unique Fesztivál magyar fellépői és a sztárvilág legismertebb arcai. Csepregi Éva elárulta, mivel kezelte a Yamaha fesztiválon Bonnie Tyler hangszálait és fény derült arra is, kiért rajongott kislány korában Muri Enikő.


Retro buli keretében hangolódtak az együttesek az augusztus 23-25 között tartandó Unique Fesztiválra. Egy belvárosi borbárban gyűltek össze a zenészek, a hangulatról pedig a retro DJ-k, Arató, B.Tóth és Cintula gondoskodtak. A fesztivál nyitónapján, augusztus 23-án újra találkozik a Neoton Família és Bonnie Tyler.

- Amikor 1989-ben a tokiói Yamaha Fesztiválon vettünk részt az együttessel, Bonnie Tyler is fellépett az eseményen. Nagy öröm számomra, hogy több mint húsz év után újra találkozhatunk. Annak idején a gála előtt komoly rekedtséggel küszködött, én ajándékoztam neki „gyógyszer” gyanánt egy zacskó Negrót, most végre megkérdezem, használt-e – mesélte nevetve Csepregi Éva, aki együttesével, a Neoton Famíliával szintén a Unique Fesztivál nyitónapján lép majd fel.

A bulin részt vettek az X-Faktor sztárjai is. Muri Enikő elárulta, kisgyermekként rajongott a Neoton Famíliáért.

- Amikor kislány voltam, imádtam őket hallgatni. Miután kiestem az első X-Faktorból, az együttesemmel rengeteg Neoton slágert játszottunk a fellépéseken, a 220 felett az egyik kedvencem. – árulta el Muri Enikő.

Vastag Csaba nagyon örült, hogy személyesen is megismerhette a legendás diszkóst, Cintulát, míg VV Attila elmesélte, a fesztivál fellépői közül számára Kim Wilde a legérdekesebb, hiszen kiskamaszként ő is csodálta az énekesnő szépségét, így biztos, hogy az augusztus 23-i koncertjét is megnézi majd. A buli az éjszakába nyúlt és folytatódik augusztus 23-25 között a Budavári Palotában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése