2012. augusztus 28., kedd

Alicia Keys: Girl On Fire



Alicia Keys ötödik stúdióalbuma,
a "Girl On Fire" november 26-án jelenik meg

Keys egy különleges élő fellépésen mutatja be az album első slágerét
és egyben címadó dalát az MTV VMA díjátadó gálán szeptember 6-án

Az első kislemez, a "Girl On Fire" szeptember 4-én érkezik a rádiókhoz,
és lesz elérhető az iTunes zeneáruházban is

A 14-szeres Grammy-díjas énekesnő, dalszerző és producer, Alicia Keys november 26-án jelenteti meg várva várt ötödik stúdióalbumát "Girl On Fire" címmel a Sony Music/RCA Records gondozásában. Keys a slágergyanús és addiktív címadó dalt, a "Girl On Fire"-t - mely egyben az album első hírnöke is - egy különleges előadás keretein belül mutatja be az MTV Video Music Awards díjátadó gáláján szeptember 6-án, a Los Angeles-i Staples Centerben. A "Girl On Fire" című nótát szeptember 4-én kezdik játszani a rádiók, és ezen a napon válik letölthetővé az iTunes zeneáruházban is.

A "Girl On Fire" arról szól, hogyan találd meg a saját hangod, hogyan legyél szabad és hogyan bízz az ösztöneidben és saját magadban" - nyilatkozta Keys. "Alig várom, hogy megosszam a világgal!"

A JOURNEY TO A GIRL ON FIRE: NO RESERVATIONS: http://youtu.be/EPEfGBX4FCo

A "Girl On Fire" című album erőteljes himnuszokat és bensőséges balladákat vonultat fel, melyeket Keys védjegyének számító hangja ural, mindezt személyes és igazán aktuális dalszövegekkel. Keys többek között olyan elismert és sikeres közreműködőkkel készítette az albumot, mint Krucial, a Grammy-díjas Babyface, a neves dalszerző és énekes Jeff Bhasaker, az elismert művész, Gary Clarke Jr., valamint a Pop and Oak. Az együttműködők között a brit tehetség Emeli Sandé és Jamie XX is megtalálható. A "Girl On Fire" dalaiban uralkodó szerepet játszik Alicia jellegzetesen gyönyörű hangja és zongorajátéka, melyet tökéletesen kiegészít a határozott dobjáték, a reggae, a soul és az elektronikus hangzás, melyek segítségével az album egyszerre hangzik igazán trendinek és modernnek, miközben a klasszikusan időtlen zene fogalmát is megtestesíti. Az album kifejezetten inspiráló keveréke annak a sokszínű hangi világnak, melyet Keys felfedezett, miközben a világot járta és készítette az új kiadványt - különösen a Londonban és Jamaikában töltött idő volt rá nagy hatással, ezekbe keverednek az ő New York-i gyökerei.

Júniusban Keys egy rövid ízelítőt adott rajongóinak az új album zenei anyagából, amikor megjelentetett egy dalszöveges videót a karakteres "New Day" (http://youtu.be/3f96QuoiAQ8) című nótához. A "Girl On Fire" teljes tracklistája hamarosan érkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése