2012. augusztus 28., kedd

One Direction

Október 1-jén érkezik a One Direction vadonatúj kislemeze
"Live While We're Young" címmel

Az új nóta a One Direction 2012 novemberében megjelenő
új albumának első hírnöke





A One Direction visszatért! A világ legjobb popcsapata október 1-jén jelenteti meg várva várt vadonatúj kislemezét "Live While We're Young" címmel.

A "Live While We're Youg" című nóta újra összehozta a globális szupersztárokat Savan Kotecha, Rami Yacoub & Carl Falk dalszerzőkkel, a végeredmény pedig egy hamisítatlan One Direction-nóta. A tökéletes popdal, amely vegyíti a rock tónusait a lágy dallamokkal arra mutat rá, hogy a pillanatnak kell élni.

A banda várva várt második albuma 2012. novemberében kerül a boltok polcaira, és a One Direction olyan első osztályú dalszerzőkkel és producerekkel működött együtt az elkészítésekor, mint Rami Yacoub & Carl Falk, Savan Kotecha ("One Thing" & "What Makes You Beautiful"), Ed Sheeran és a McFly-ból ismert Tom Fletcher. De a korongon olyan neves közreműködők is dolgoztak, mint Dr. Luke (Katy Perry -"Teenage Dream", Taio Cruz - "Dynamite"), Shellback (Maroon 5 - "Moves Like Jagger") és Toby Gad (Beyoncé - "If I Were A Boy"). Ez az album bizonyosan egy újabb bombasiker a valódi nemzetközi poptehetségektől!

Az elmúlt közel 1 év egészen hihetetlen volt Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson számára. A brit X Factor 2010-es szériájában feltűnt tehetségek 2011 szeptemberében jelentették meg debütáló slágerüket "What Makes You Beautiful" címmel, és sikereik azóta töretlenek. A 1D-mánia végigsöpört a világon: több kilométernyi újságcikk és világszerte összesen több mint 12 milliós album- és kislemezeladás övezte eddigi útjukat.

"Up All Night" című debütáló albumuk napjainkig 17 országban érte el a listák legelső helyét és ők lettek a legelső brit banda is, akik az amerikai Billboard lista első helyén debütáltak bemutatkozó albumukkal. Turnéjuk állomásai telt házasak voltak az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon, sőt, még a New York-i Madison Square Gardenben is. Élő koncert DVD-jük szintén elképesztő sikereket ért el: 27 országban kapaszkodott fel a listák legelső pozíciójába.

2013 tavaszán a One Direction világkörüli turnéra indul, mely az Egyesült Királyságban veszi kezdetét: a srácok 9 koncertet adnak a londoni O2 Arena színpadán.

Live While You're Young maxi CD és digitális EP előrendelési linkek:
http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=One_Direction_Live_While_Were_Young_Maxi_CD_Tervezett_megjelenes_10_01_&id=15703&type=62

http://itunes.apple.com/hu/preorder/live-while-were-young-ep/id554839276


További információ a banda magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalán található:
www.onedirectionmusic.com
www.twitter.com/onedirection
www.facebook.com/onedirectionmusic


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése