2012. augusztus 2., csütörtök

Óriáscsecsemőnek öltöztek a Belmondo tagjai

Pályafutása legabszurdabb videóklipjét készítette el a Belmondo. A zenekar tagjai óriáscsecsemőnek öltöztek, és órákon át rosszalkodtak egy interaktív játékvárosban. A Gyereknek maradni című dal klipje mókás, de a szövegnek komoly üzenete van.
Rendhagyó klipet készített a Belmondo zenekar a Gyereknek maradni című dalához. Azért esett erre a választás, mert a nyári fesztiválfellépések tapasztalatai szerint ez a közönség legújabb kedvence a tavaly novemberben megjelent, Mikor című stúdióalbumról. A videóklipet július 9-én a budapesti Nyugati téren, a MiniCity nevű interaktív gyerekvárosban forgatták. A klipet a FreshFabrik két tagja, Uglyay Kovács Levente és Oláh Szabolcs rendezte, fényképezte és vágta. A felvételeken a Belmondo tagjai az interneten keringő, több milliós nézettségű babamém videók mintájára óriáscsecsemőnek öltözve bébiételeket fröcskölnek szét, és óriás játékokkal szórakoznak. A pelenkás, szakállas férfiak látványa ugyanakkor csupán a felszín, hiszen a Gyereknek maradni valójában komoly dal.

- A zenekar eddigi legabszurdabb klipjét az együttes egyik állandó üzenete ihlette, miszerint kevesek vállalják a felelősséget a tetteikért. Sokan szeretnék megúszni a döntéseiket és azok következményeit, tehát gyereknek maradni. A gondolat természetesen nem direkt, inkább annak áttételes megjelenítése. A figyelemfelkeltés volt a cél a meghökkentő képi és színvilággal – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar dalszerző frontembere.

A közönség legújabb kedvencét, a Gyereknek maradni című dalt, valamint a zenekar négy stúdióalbumának legsikeresebb számait augusztusban is számos helyen lehet élőben meghallgatni. A Belmondo augusztus 5-én és 8-án a Sziget Fesztiválon, augusztus 18-án Balatonbogláron, augusztus 20-án Nyírpazonyban, augusztus 25-én pedig a szegedi SZIN-en lép fel.

A Gyereknek maradni videóklipje:
www.youtube.com/watch?v=GAl8j0kbF1I&feature=player_embedded

További információ:
www.belmondo.hu
www.facebook.com/belmondoband 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése