2012. augusztus 17., péntek

Ajándék kisweblemez a Bëlgától

Ajándék kisweblemezzel lepte meg rajongóit a Bëlga. A zenekar Bandcamp-oldaláról havonta kétszázan ingyen, a többiek pedig jelképes összegért tölthetik le két ismert dal koncertfelvételét és egy ionoszférikus asszociációs hangjátékot.

A Bëlga tagjai egy kis meglepetésen törték a fejüket azoknak a fesztivállátogatóknak és fanoknak, akik szeretik a kis meglepetéseket. Szóval a fiúk félretettek mindent, lemondták a nyaralást, és fesztiválról fesztiválra, azután meg stúdióba vonultak. Ennek az eredménye lett az interneten elérhető zenei mű. A http://belga.bandcamp.com/ oldalon található kisweblemez két ismert sláger, a Fehérlófia 1. és 2. élő koncertfelvételét, valamint az Itt a klubban című ionoszférikus asszociációs hangjátékot tartalmazza a bapadaq jóvoltából. A Bëlga Bandcamp-oldalán a kisweblemez meghallgatása korlátlan, havonta kétszázan ingyen letölthetik az anyagot, a többiek pedig kelképes összegért juthatnak hozzá.

- Újabb ajándék tőlünk egy valódi kisweblemez (KiL /EWP). Aki ismeri a Bandcamp-et, az sürgősen keresse fel, hogy hozzájuthasson a Bëlga legújabb simogatóan lágy medvepuszijához – mondta Tokyo, a Bëlga tagja.

A zenekar legközelebb augusztus 22-én a szegedi SZIN-en, augusztus 31-én Mosonmagyaróváron, szeptember 5-én pedig a budapesti Zöld Pardonban ad koncertet.

Részletek:
http://belga.bandcamp.com/
http://belga.hu/
http://www.facebook.com/belgaofficial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése