2012. augusztus 17., péntek

Tudatbázis n

“Minden változik, semmi sem az aminek látszik” Kowalsky

2012 a változás éve. Új fejezet kezdődik a CLS Kiadó életében is: új labellel jelentkezünk, mely a Tudatbázis névre hallgat. A label célja, hogy kiadványai segítségével népszerűsítse a névadó weboldalt, a tudatbazis.hu-t, mely honlap a tudatosság adatbázisaként határozza meg magát. Innen származik az elnevezés is: tudat+adatbázis.

A tudatbázis egyrészt kapcsolati adatbázis azok számára, akik ráuntak már a materialista világszemléletre, az ezt közvetítő médiára, akiket vonz a tudatos életvitel, s keresik a hozzájuk hasonló lelkületű, irányultságú embereket.

A tudatbázis másrészt folyamatosan bővülő adatbázis minden olyan információval, mely a tudatosság tematikájába tartozhat, legyen szó egészségtudatos táplálkozásról, életmódról, környezettudatos gazdálkodásról, megújúló energiáról, a jelen gazdasági és politikai világot megkérdőjelező elméletekről, az univerzum titkait fürkésző tudományokról (mint pl. kvantumfizika, ingyenenergia, űrkutatás), az emberiség (azon belül a magyarok) eddig nem ismert történelmét kutató információkról, vagy az emberi lélek titkairól, szeretetről.

Az oldal jellemzője, hogy a fenti témakörökben többnyire olyan cikkeket tesz közzé, melyek még kevéssé kapnak figyelmet a legnépszeűbb médiafelületektől, ezáltal egy fajta “piaci rést” tölthet be, számos hasonló honlappal, bloggal együttműködve.

Szívhez Szól
Elkészült  első kiadványa, a Tudatbázis vol.1 – Szívhez Szól című válogatáslemez.

A lemez gerincét a CLS kiadó saját repertoárja adja, de számos olyan előadó is szerepel rajta, akikkel korábban együtt dolgoztunk, vagy csak szimplán remek emberi viszonyt ápolunk. Továbbá bemutatunk pár kevéssé ismert zenekart is, mint pl. az Amatild vagy a HENNA, akikre eképp szeretnénk felhívni a szélesebb nyílvánosság figyelmét.

Külön érdekessége az albumnak, hogy több olyan dal szerepel rajta, melynek ez az első hivatalos megjelenése kereskedelmi forgalomba, ilyen például Laár András és Zoohacker együttműködésének eredménye, a Tilinkó, mely a 14. Buddha Bar válogatáson is szerepel. De először megvásárolható az Ocho Macho és Kowalsky közös műve a Képzeld el Másképp is. Sőt bármilyen furcsán hangzik, de a Compact Disco Eurovíziós dala a Sound of Our Hearts is most jelenik meg először bolti forgalomban.

A válogatás összeállításánál szempont volt, hogy ne csak zenei, de tartalmi íve is legyen a lemeznek:
Egy instrumentális kezdést követően a tavaszi széi felébreszt, mely után vágtázni támad kedved. Ha Te tudnád, amit én, akkor már lehet, hogy forradalom lenne, de a szív forradalma, ami létrejön, amint elképzeled másképp. A lényeg, indulj el az úton, és holnap új nap vár. A mindhalálon túl felébredsz mint egy gyermek, aki a szív hangjára hallgat csak, és a szeretet szele viszi, mert tudja, hogy jó nekem..és végül az instrumentális zárszó.


A lemez tracklistája:
1. Laár András meets Zoohacker – Tilinkó 2. Amatild – Tavaszi szél 3. HENNA – Ébredj 4. Holdviola – Vágta 5. Balkán Fanatik – Ha Te Tudnád 6. Anima Sound System – Revolution 7. Ocho Macho és Kowalsky – Képzeld el Másképp 8. Biorobot – Úton 9. Tankcsapda – Új Nap Vár 10. Kowalsky meg a Vega – Mindhalálon Túl 11. Intimtorna Illegál – Ébressz fel 12. Fábián Juli & Zoohacker – Like a Child 13. Compact Disco – Sound of our Hearts 14. Zagar feat. Underground Divas – Wings of Love 15. Ocho Macho – Jó Nekem 16. Bársony Bálint és Juhász Attila – Szívcsakra

www.tudatbazis.hu
www.facebook.com/tudatbazis.hu
www.youtube.com/tudatbazis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése