2012. augusztus 3., péntek

One Direction különleges albuma

A One Direction elképesztő 12 milliós eladást ért el kevesebb mint 1 év alatt
A bandának ebből az alkalomból egy különleges lemezt készítettek



A One Direction hihetetlen 12 milliós értékesítési eredményt produkált kevesebb mint 1 év alatt azzal, hogy eladott 8 millió digitális kislemezt, 3 millió albumot és 1 millió DVD-t. A hihetetlen sikert egy különleges lemezzel ünnepelte a Sony Music és a Syco, melyet két napja adtak át a banda tagjainak.

A One Direction "Up All Night" című debütáló albuma több mint 3 millió példányban kelt el világszerte, és 16 különböző országban ért el listavezető pozíciót - az Amerikai Egyesült Államokban ők voltak az első brit banda, akik a Billboard Album Chart legelső helyén debütáltak. A kiadvány jelenleg a 2012-ben legtöbb példányszámban elkelt debütáló album Amerikában.

Az Amerikai Egyesült Államokban az "Up All Night" több mint 1 milliós értékesítést követően elérte a platina státuszt, míg a "What Makes You Beautiful" meghaladta a 3 milliós eladást Amerikában, és az 5 milliós határt világszerte. Élő koncertfelvételük 3-szoros platinalemez lett Amerikában. Az Egyesült Királyságban az "Up All Night" napjainkig dupla platina státuszt ért el, míg a DVD ebben az évben a legnagyobb példányszámban elkelt zenei DVD.

Liam, a banda tagja így nyilatkozott: "Nyilvánvalóan elragadtatott és elképesztően boldog hangulatban vagyunk a mai díjunk miatt. Hihetetlen csapat vesz körül minket, akik segítettek abban, hogy mindezt elérjük, de mindenekelőtt a rajongóinknak szeretnénk köszönetet mondani. Minden sikerünket nekik köszönhetjük!" A banda szeptember 6-án fellép az MTV Video Music Awards gálán, ahol 2 kategóriában jelölték díjra őket: a legjobb új előadónak és a legjobb popvideónak járó elismerésért versengenek. December 3-án különleges koncertet adnak a New York-i Madison Square Gardenben közvetlenül azelőtt, hogy 2013-ban teltházas világkörüli turnéra indulnak. A One Direction a közelmúltban 3 díjat vihetett haza a 2012-es Teen Choice Awardsról a következő kategóriákban: Choice Music Breakout Group, Choice Music Star Group, valamint Choice Summer Song ("What Makes You Beautiful").

A One Direction éppen most ünnepelte 2. évfordulóját: annak az eseménynek az évfordulóját, amikor a brit X Factor felkészítő táborában összeálltak, és egy csapattá váltak. Az együttes jelenleg következő, második albumának dalain dolgozik.

További információ a banda magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalán található:
www.onedirectionmusic.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése