2011. december 12., hétfő

A Comedy Central leégeti Charlie Sheent

Charlie Sheen és Slash
A szilveszterkor adásba kerülő műsor Amerikában rekordot döntött

Szilveszterkor egyedülálló műsorral jelentkezik a Comedy Central! Az Amerikában minden idők legjobb CC-nézettségét hozó Charlie Sheen égetése című műsorban hírességek szívatnak egy kiválasztott celebet másfél órán keresztül. A kritikában és humorban bővelkedő égetés reklámok nélkül, egyben lesz levetítve a humorcsatornán.

Egyedi formátummal jelentkezik a Comedy Central szilveszteri adása. Az utóbbi hónapok botrányhősét, Charlie Sheent égeti majd több humorista és híresség, köztük például Slash, „T.J. Hooker” William Shatner és a hírhedt boxoló, Mike Tysonis. A műsor története egészen 1920-ig nyúlik vissza - akkor még egymás között, egy zárt klubban szívatták egymást a humoristák. A szokást a Comedy Central elevenítette fel, miután 1998 és 2003 között leadta a korábban felvett égetéseket, majd legyártotta sajátjait is.

A szilveszterkor adásba kerülő műsorban az elmúlt év egyik legnagyobb hangú botrányhőse, Charlie Sheen lesz humorosan kritizálva. Az égetőknek nem lesz nehéz dolga: a sztár korábban többek között azt állította, hogy vatikáni orvgyilkos varázslók vadásznak rá, arról nem is beszélve, hogy egy kérdésre, ami drogproblémáira vonatkozott, azt válaszolta: egyetlen drogot használ, és azt Charlie Sheennek hívják. A sztár botrányaival és kötekedő megjegyzéseivel nagyon széles spektrumon nyújt támadási felületet - amire a meghívott tíz humorista biztosan le is fog csapni.

A Comedy Central szilveszteri műsora ráadásul reklámok nélkül kerül adásba, így egyben élvezhetik majd a nézők Charlie Sheen égetését - ami nem mellesleg nézettségi rekordot hozott a csatornának Amerikában.


William Shatner és Mike Tyson

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése