2011. december 18., vasárnap

Kocsis Tibor az X-Faktor 2011 győztese



Több ezren jelentkeztek az idei X-Faktorba, mindannyian azért, hogy megnyerjék az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsorát. Vasárnap este pedig immár eldőlt a nézők szavazatai alapján, hogy a verseny győztese Kocsis Tibor lett.


Közel 5 hónapig tartotta lázban a nézőket, hogy a számos fiatal tehetséges énekes közül ki nyerheti meg a tehetségkutatót. Az X-Faktor vasárnapi fináléját Muri Enikő és Kocsis Tibor duettje nyitotta, melyben Takács Nikolas A zene kísér című számát adták elő. Ezt követően mindkét finalista a saját kedvenc dalát adhatta elő. A nézők ismét láthatták együtt az idei széria 12 döntősét, akik A szeretet mindenkié című dallal álltak színpadra. Muri Enikő és Kocsis Tibor ismét a nézők és a mentorok elé álltak, ezúttal egy-egy karácsonyi dallal. Végül következett az utolsó kör, melyben mindkét finalista elénekelte Josh Groban You Raise Me Up világslágerének kizárólag erre az alkalomra átírt változatát, a Mit ér egy hang című számot.

Még az eredményhirdetés előtt a színpadra lépett a tavalyi széria nyertese, Vastag Csaba és öccse, Tamás, akik Őrízd az álmod című közös dalukat adták elő. A nézők pedig egy igazi szenzáció részesei lehettek, ugyanis az X-Faktorban fellépett az Omega zenekar is. Az extra produkciók után a 12 döntős utoljára állhatott az X-Faktor 2011 színpadára, hogy egy Bereczki Zoltán dallal búcsúzzanak a nézőktől és a mentoroktól. Meglepetésként az X-Faktor egyetlen női mentora, Keresztes Ildikó is előadott egy slágert a legújabb albumáról.

Végül elérkezett az eredményhirdetés pillanata. A feszült és izgalmas percek végén Ördög Nóra kimondta, a győztes nevét, aki nem más, mint Kocsi Tibor! Az X-Faktor 2011 nyertesének jutalma egy éven át havi egy millió forint a TakarékPont jóvoltából, egy Seat Leon autó, valamint egy luxusutazás is az IBUSZ felajánlásával.

Az X-Faktor 2011 12 döntősével hamarosan élőben is találkozhatnak, ugyanis szerdán, azaz december 21-én a Papp László Budapest Sportarénában adnak fergeteges koncertet 19 órától.  (Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése