2011. december 18., vasárnap

Baricz Gergő búcsúzott



Több ezren jelentkeztek az RTL Klub tehetségkutató showműsorába, az X-Faktorba, azonban december 17-én már csak hárman állhattak a színpadon. A nézők szavazatai alapján azonban Baricz Gergő számára véget ért a verseny.

Október 15-én indult az X-Faktor élő adássorozata, melyben 12 produkció küzdött a nézők voksaiért. A maratoni sorozat végén a mai adásból kiderült, hogy kik azok, akik bejutottak a vasárnapi fináléba. A három döntős az első körben olyan dalokkal készült, amelyek a mentoruk kedvence volt a döntők során. Így Baricz Gergő egy Jet, Kocsis Tibor egy Queen, Muri Enikő pedig egy Katona Klári dallal rukkolt elő ismét. Rendhagyó módon neves hazai sztárokkal is énekeltek duettet az X-Faktor finalistái. Baricz Gergő a KFT-vel, Kocsis Tibor Zsédával, Muri Enikő pedig Dolhai Attilával lépett fel. Majd olyan számokat adtak elő a fiatal tehetségek, amelyekkel először állhattak az X-Faktor színpadára: Baricz Gergő Chris Isaak Wicked Game, Kocsis Tibor Robbie Williams I Will Talk And Hollywood Will Listen, Muri Enikő pedig Christina Aguilera Hurt című dalával kápráztatta el ismét a nézőket és a mentorokat. A versenydalok után a
nézők ismét láthatták együtt a 12 döntőst, akik előadták a Hát Boldog Karácsonyt! című dalt. Még az eredményhirdetés előtt pedig fellépett a népszerű rockegyüttes, a Magna Cum Laude.

A szombati adásban már csak a nézők szavazatai számítottak, így végül Muri Enikő és Kocsis Tibor lépett tovább a fináléba, Baricz Gergő számára pedig ma véget ért a verseny. Az RTL Klub nézői vasárnap 12 óra 55 perctől egészen az esti Híradóig X-Faktor Napot láthatnak, akárcsak az elmúlt évben.

Az X-Faktor 12 döntősével hamarosan élőben is találkozhatnak a rajongók, ugyanis december 21-én a Papp László Budapest Sportarénában adnak fergeteges koncertet 19 órától. (Fotók: RTL Klub\Bársony Bence)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése