2011. december 9., péntek

Ákos adventi hírdömping!

Budapest Főváros Közgyűlése Kovács Ákos előadóművész, költő részére Budapestért díjat adományozott. Ákos a rangos elismerést olyan jeles személyekkel együtt vette át, mint Gáspár Sándorszínművész, Sándor György humoralista, az Omega együttes tagjai, Mészöly Kálmán és Erdei Zsoltsportoló, Bogár László közgazdász, Szvorák Katalin énekesnő. 


Ákos legutóbbi DVD-kiadványa, az ARÉNAKONCERT 2011 dupla DVD a megjelenése óta vezeti a MAHASZ DVD eladási listáját, a héten pedig platina lett! Köszönjük minden vásárlónak!

Egy ködös hajnalon szintetizátorokkal megrakott furgon fékezett az Akox2 Stúdió előtt. A készülő 2012-es elektronikus album felvételeihez érkeztek a Roland múzeum Ákos által kiválasztott, legbecsesebb darabjai, ódon analóg és digitális csodák, valamint a cég vadonatúj csúcsmodellje, a Jupiter-80 típusjelű szörnyeteg. Ezután egész napos elektronikus dübörgés verte fel a kisvárosi csendet. Az események a soron következő videónapló-bejegyzés számára mozgóképként is rögzítésre kerültek. A fotókért katt IDE!(Néhány képkockán a jövő rózsaszín pólós hangmérnöke, Julcsi is látható.)

A Facebookon az Ákos-oldal tagjainak száma elérte és meg is haladta a hatvanezret! Köszönjük minden érdeklődőnek!

Megjelent a Ménemszól? stúdótechnikai blog felkérésére Ákos háromrészes írása 2011 legjobb stúdiókütyüiről. A terjedelmes anyag számos hangmintával illusztrálja az idei kedvenc hangszereit és effektjeit. Katt IDE!

Ákos a Heti Válasz című hetilap 10. születésnapja alkalmából rendezett gálaest vendége volt. AMűvészetek Palotája Fesztiválszínházának színpadán négy dal erre az estére készült változatát énekelte. A fotókért katt IDE! A fénybe nézz című dal alkalmi verziója pedig megtekinthető ITT!

Ákos a 2011-es esztendőben utoljára december 29-én és 30-án lép színpadra - az Andante Borpatikában. 2011. december 29-én, csütörtökön Pannonhalma a Lánchíd tövébe költözik: az Áldás, áldomás című hangoskönyv anyagából Szigethy Gábor irodalomtörténész, Blaskó Péter Kossuth-díjas színész és Ákos tart felolvasóestet. A bencés anekdotákat a Pannonhalmi Apátsági Pincészet boraival és zseniális ételkölteményekkel együtt élvezheti a közönség. Másnap, december 30-án, pénteken újra Krúdy-estet láthat a nagyérdemű: az érdeklődők előszilveszteri menüt és pazar pezsgősort kapnak az irodalmi élmény mellé.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése