2011. december 20., kedd

Terhesek és digók buli a Merlinben

Az MTV Hungary beöltözős bulival búcsúztatja 2011-et

Digókkal és terhes tinikkel búcsúztatja a 2011-es évet az MTV Hungary. A Jersey Shore és a Várandós tinik ihlette bulira a belépés kizárólag olaszosan zselés hajjal, vagy pocakkal! A december 29-i, Előszilveszteri partin többek között a Compact Disco, a We Plants Are Happy Plants és az indie-pop szcéna legígéretesebb felfedezettje, a Carbovaris pedig lemezbemutat a Merlinben.

Akinek eddig titkos mélyen rejtegetett vágya volt, hogy terhes tininek, vagy igazi Jersey-s olasznak öltözzön, annak végre itt a lehetőség: terhesek és digók bulit rendez az MTV Hungary a Merlinben december 29-én este. A buli fő fellépője a Fonogram-díjas Compact Disco lesz, az a csapat, amelyik az MTV EMA hazai fordulóját a közönség szavazatok alapján is megnyerte. Fellép még a Carbovaris, akik itt mutatják be első nagylemezüket - ráadásul digitális formában, újévi ajándékként ezt a látogatók haza is vihetik magukkal!



A buli tematikája a csatorna műsorának gerincét adó, a folyamatosan randalírozó, sokszor kifejezetten vicces amerikai olaszokról szóló sorozatra, a Jersey Shore-ra, valamint a terhes tinikről szóló valóságshow-ra, a Várandós Tinikre, és annak testvérsorozatára, a Tini Mamikra utal.

Az este folyamán fellép az MTV Brand:new-ból ismerős The [hated] Tomorrow, a We Plants Are Happy Plants és játszani fog a Lo-Fi Stereo is. Utánuk Dictator és Hussar DJ nyomatják stílusbeli megkötések nélkül a legmenőbb számokat hajnalig.


Fellépők:
COMPACT DISCO
WE PLANTS ARE HAPPY PLANTS
CARBOVARIS
THE [HATED] TOMORROW
LO-FI STEREO
DICTATOR ÉS HUSSAR




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése