2011. december 27., kedd

Bemutatjuk: Bagossy Norbert

Első budapesti koncertjére készül az X-Faktorban megismert Bagossy Norbert. Baricz Gergővel együtt érkezett Erdélyből a tehetségkutatóra, de a legjobb 12-be nem kerülhetett be. Norbi kedvét azonban nem szegte az elutasítás. Internetes közösségi oldalán rengeteg levelet kapott, a szakma is felfigyelt rá, és máris többezres rajongótáborra tett szert.

Zenekarával, a No Sugarral azóta is azon dolgozik, hogy tökéletesítsék a stílusukat. A kétezres évek elején alakult zenekar a kezdeti rögös, ám annál tanulságosabb idők után mára már stabil tagokkal és minden eddiginél letisztultabb és határozottabb lendülettel vág neki a zeneművészet és a popszakma néhol beláthatatlan muzikális hínárokkal átszőtt tengerének. Az általuk követett zenei irány valahol a pop és a rock széles mezsgyéjén helyezkedik el, néhol líraibb dallamokkal átitatva, néhol pedig térdig gázolva a kemény rockba.

A 2010- es évben már maguk mögött tudhattak néhány nagyobb fesztiválon való részvételt, és számos falu- és városi napokon való fellépést. Repertoárukban a saját dalok mellett megtalálható, úgy a magyar, mintaz angol nyelvű pop-rock slágerek feldolgozásai No Sugar módra.

2012 január 13-án végre Budapesten is közönség elé állnak, a Rocktogonban. Természetesen ezen az estén sem hiányzik majd a repertoárból a Nekem senkim sincsen című feldolgozás, mellyel Norbi berobbant az X-Faktor színpadára.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése