2011. december 8., csütörtök

Malek nem akarta megbántani Keresztest

A mentor sajnálja, hogy Keresztes Ildikó félreértette az X-Faktor nyolcadik élő show-jában.
cooltv.sajtoklub.tv/Horváth Péter
Kováts Vera és Baricz Gergő párbaja talán az idei X-Faktor eddigi legkeményebb és legszívszorítóbb megmérettetése volt. Bár a két versenyzőt nem érte meglepetésként a dolog, hiszen a korábbi adások tapasztalataiból érezték, hogy ennek el kell jönnie, az eredményhirdetést követően mégis mindketten megkönnyezték Vera kiesését. A kettejükről régóta terjengő szerelmi pletykákat ezúttal is cáfolták, a sorsdöntő pillanatokban azonban látszott, hogy több van közöttük barátságnál. Gergő ezúttal megúszta a kiesést, mégis vegyes érzelmekkel távozott az X-Faktor élő show-jából. Nem csak Vera kudarca, de Malek Miklós éles kritikája is fájó pont volt a versenyzőnek, aki aznap este az After X-ben mentorával mesélt a negatív élményekről. A 25 év felettiek mentora azonban úgy érzi tiszta lelkiismerettel hozta meg a döntését. Malek az X-nek mesélt arról, hogy mire alapozta véleményét.
- Egy kicsit szomorú vagyok, mert úgy láttam, Ildi azt hiszi, hogy ki akartam dobni a fiát, de nem ez volt a célom, hanem, hogy elmondjam az őszinte véleményemet. Akivel szívesen dolgoznék akár holnap is, akinek szívesen elmennék a koncertjére az Vera. – mondta Malek az X-nek.
Malek emellett hozzátette, hogy mindkét versenyző alulteljesített a párbajban, ennek szerinte főként az az oka, hogy nem tudtak újat mutatni a közönségnek. A mentor úgy véli, erre minden bent maradt versenyzőnek oda kell figyelnie a további élő show-kban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése