2011. december 14., szerda

Sztárok karácsonyi történetei


Puskás Petiéknek megjelent a kis Jézus, SP akusztikus gitározik


Szabó Zsófi két éve az intenzív osztályon töltötte a szentestét édesapjával, a Vastag testvérek tavaly munkával ünnepeltek. Most azonban minden más lesz, a sztárok abban bíznak, idén békés lesz a Karácsony. A december 16-án jelentkező Interaktív öt órás élő Teleton különkiadása alatt lehull a lepel Tóth Gabi, Varga Viktor, Király L. Norbi, az Animal Cannibals és a The Carbonfools tagjainak karácsonyi titkairól is.

Mosoly maratonra készül a VIVA Teleton. 2011-ben a VIVA a Mosoly Alapítvány kis pártfogoltjain szeretne segíteni. Az alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek szervez gyógyító foglalkozásokat, az adományok az ő gyógyulásukat segítik.

December 16-án a VIVA öt órás különkiadással jelentkezik, ahol a csatorna műsorvezetői, Eszti és Marci igazi sztárparádéval és különleges újdonsággal várják a nézőket. Ünnepi hangulatra számíthat az, aki bekapcsolódik a maratoni Interaktívba. Sosem látott produkciókkal készülnek a sztárok: a Vastag Testvérek, Varga Viktorral közösen adnak elő egy karácsonyi dalt. A BNF és Adri akusztikus verzióban éneklik el a Teleton hivatalos dalát, a Legyen egy ünnepet, SP pedig életében először egy szál gitárral lép majd fel.

A Comet díjas énekesnő, Tóth Gabi évről évre részt vesz a jótékonysági műsorban és adományával is hozzájárul a gyűjtéshez.

„A produkcióm mellett egy kisebb összeggel is támogatom a Mosoly Alapítványt. Azért szeretem a VIVA Teletont, mert biztos vagyok abban, hogy a segítség megfelelő helyre kerül majd. Feladatomnak tartom, hogy az ismertségemet arra használjam, hogy felhívjam a figyelmet az adományozás fontosságára.”

A műsor nem csak a nevében lesz Interaktív. Random Marci, aki a napokban debütált a VIVA-n csínytevéseivel, élőben oszt majd meg exkluzív fotókat, werkfilmeket és érdekességeket a csatorna közösségi oldalain az adás alatt, előtt és után.

Az adásban az is kiderül, mi a volt a sztárok legcikibb karácsonyi ajándéka, melyek a kedvenc ünnepi dalaik, milyen menüvel készülnek, sőt, arra is fény derül, hogy milyen volt, amikor Puskás Petiéknél megjelent a kis Jézus…

A Teleton december 16-án jelentkezik élőben a VIVA műsorán, és már él a 06-91-33-55-33 telefonszám is, amely bármelyik hálózatból elérhető, egy hívás ára bruttó 375 Ft.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése