2011. december 5., hétfő

AYDAN&TIAN – COLORS


Egy új dal újabb köntösben, ami sokat használt az eredeti verziónak…sőt talán még feledteti is azt, erre minden esélye megvan!

Dj. Aydan-t sokaknak nem kell bemutatni fiatal kora ellenére szinte már veterán, hiszen évek óta a Coronita csapatát érősíti tehetségével, amit a számtalan mix és a saját szerzemények is csak megerősítenek, nem beszélve szettjei egyediségéről , amivel ő is hozzájárult ahhoz, hogy a „legenda” mind a mai napig él és virul.

Tian ebben a formában talán nem annyira ismert, de Bartók Krisztiánként talán ismerős lehet! Jelenleg a Club Prestige-ben a közel három éve futó, az ország egyik legexkluzívabb és jelenleg talán a legdinamikusabban fejlődő partijának a Liberty-nek a hangja és szervezője valamint a Colors társszerzője!

A dal eredetije inkább a Liberty törzsközönségének, vendégeinek készült egyfajta promócióként és megerősítésként, de szép lassan kiszivárgott. Mivel Aydan alkalmanként megfordul ezeken az estéken, sőt a sorozat sikeresebb bulijai hozzá is köthetők. Szinte kézenfekvő volt hogy ezt a dalt csakis ő dolgozhatja fel…és a végeredmény…ha mondjuk mindenáron skatulyába kéne tenni akkor sem lehetne egybe, mert a ötvözi az eredeti popularitását a minimalista szemlélettel, így hozva létre egy sajátságos, fülbemászó „lüktetést” ami hagyományos értelemben vett clubdalként és after vonalon is megállja a helyét, mert mindkettőből megfelelő arányban ad!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése