2011. december 7., szerda

SEAN PAUL ÚJ ALBUMA, A “TOMAHAWK TECHNIQUE” JÖVŐRE ÉRKEZIK


A szupersztár Sean Paul bejelentette, hogy legújabb albumának címe “Tomahawk Technique” lesz. A lemez online is kapható majd jövő január végétől. Az albumot eddig két kislemez jelezte előre, a “Got 2 Luv U” ft. Alexis Jordan több országban listavezető, a nemrégiben bemutatott “She Doesn’t Mind” pedig ugyanilyen babérokra pályázik. A lemez producerei Benny Blanco (Katy Perry, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Ke$ha), Rico Love (Natasha Bedingfield, Nelly, Diddy, Usher) és Stargate (Rihanna, Ne-Yo, Chris Brown).

“Azért lett a lemez címe “Tomahawk Technique”, mert megmutatja, hogyan közelítek meg egy dalt.” - mondta Sean Paul. - “Amikor bemegyek a stúdióba, vagy amikor fent vagyok a színpadon, úgy érzem magam, mint egy balta, egy repülő zenei fegyver.”

Sean Paul berobbanása óta több mint tízmillió albumot adott el világszerte. Az új lemezen a dancehall ütemeket dolgozták össze a már jól ismert pop hangzással. “Meg akartam mutatni, meddig lehet elmenni a dancehall zenében, és jó kis dalokat akartam adni a rajongóimnak” - magyarázta Sean Paul. - “Ez egy természetes fejlődés eredménye, és nagyon élveztem a felvételt. Mindenki a legjobbat hozta ki magából. Alig várom, hogy a rajongók is hallják.”

A sztár hamarosan turnédátumokat is be fog jelenteni világszerte.

További információ: www.allseanpaul.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése