2011. december 6., kedd

Dögös kismamák költöznek a magyar nappalikba

December 11-én kezdődik a Tini mamik sikersorozat 3. évada az MTV-n

Decemberben visszatér a négy tini mami az MTV képernyőjére! A világ vezető fiatalokat szórakoztató csatornáján immáron harmadik évadát kezdi a sorozat, amely hitelesen mutatja be, hogyan birkóznak meg a tini szülők a gyerekvállalás nehézségeivel. A négy szexi kismama, Maci, Farrah, Amber és Catelynn kalandjai december 11-én, vasárnap este 19.40-kor folytatódnak az MTV műsorán.

A Várandós tinik című nagy sikerű műsor testvérsorozatát, a Tini mamikat, világszerte óriási siker övezi. Az MTV sorozatai közül Magyarországon is az egyik legnépszerűbb valóságshow négy főszereplőjéről rengetegen állítják: ők a világ legdögösebb kismamái. A magyar nézők Farrah Abrahamet választották a legjobb csajnak, de szorosan mögötte végzett a szavazáson a szexi szőke, Maci Bookout. A szépség persze nem minden: Amber Portwoodot a közelmúltban történt idegösszeomlása után bírósági határozat kötelezi arra, hogy költözzön össze kislánya édesapjával, Gary-vel, különben elveszítheti gyermekét. A sorozat nézői így bepillantást nyerhetnek abba is, hogy a tini anyukák milyen küzdelmekkel birkóznak meg minden nap a felnőtté válás és a felelősségvállalás rögös útján.
Talál-e párt magának egy kisgyerekes anya? Hogyan tud helytállni a főiskolán? Számíthat-e egy anya, aki maga is szinte gyerek még, a családja támogatására? És ha nem, hogyan tudja legyűrni a mindennapok nehézségeit? Ezekre a kérdésekre keresi és mutatja meg a választ a most harmadik évadába lépő sorozat, amely nemcsak Amerikában, hanem itthon is az MTV legnézettebb sorozatai közé tartozik.

A sorozat, amely az Y generáció egyik fontos problémájába nyújt egyedülálló bepillantási lehetőséget, négy fiatal életének krónikája. A reality műfajának köszönhetően ítéletek nélkül, hitelesen mutatja be a tiniként szülővé válás nagy felelősségét, és mint ilyen, egyedülálló a sorozatgyártás történetében. A legújabb, 3. évad december 11-én, vasárnap este 19.40-kor debütál az MTV műsorán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése