2011. december 29., csütörtök

BÉKÉSCSABÁN ZÁRJA AZ ÉVET A DIRTY SLIPPERS


A gyulai Dirty Slippers zenekar sikeres évet zárhat maga mögött. 2011-ben rengeteg álmuk megvalósult, s országos népszerűségre tehettek szert, mely elmondásuk szerint 6 év kemény munkájának a gyümölcse. Turnéztak egész nyáron a Republickal, minden alkalommal több ezer ember előtt, ősszel telt házas klubkoncerteket adtak, valamint új slágerük a Hang vagy Jel több hete a Viva TV slágerlistáján a Chart Show-ban előkelő helyen, jelenleg már az 5. helyen szerepel.
A srácok nagyon szeretik a hazai közönségüket, így adta magát az ötlet,hogy történetük során először egy Előszilveszteri party-val örvendeztessék meg a rajongóikat. A buli Békéscsabán, december 30-án lesz, a Sport Klubba (Vandháti út) megtartva, a belépés pedig ingyenes lesz!

Karácsony napját nem töltötték közösen a Dirty Slippers együttes jól összeszokott tagjai, mivel mindenki a családjával volt otthon, így csak december 27-én találkoztak újra. "Furcsa volt, mert nem szoktunk ennyi időt külön lenni a srácokkal, úgyhogy még azt is mondhatom hogy megviselt, hogy külön voltunk. De az évben kevés olyan nap van, amikor mindenkinek csak a családja van, úgyhogy jó volt otthon lenni egy kicsit. " - mesélte Lázár.
A Szilveszter már a munka jegyében fog zajlani, úgyhogy a srácok együtt lesznek, és munkával lépnek át 2012-be. Sikeres évet zárnak a srácok, hiszen Lázár életébe az új szerelem is beköszöntött.








1 megjegyzés: