2011. december 11., vasárnap

Tarány Tamásnak fejeződött be az X-Faktor


A fináléhoz közeledeve csupán négyen állhattak az X-Faktor színpadára, hogy meggyőzzék a mentorokat és a nézőket: ott a helyük a legjobb három tehetség között. A verseny azonban Tarány Tamás számára befejeződött.

Már csak Muri Enikő, Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Tarány Tamás szállt harcba, hogy a legjobb háromban folytassa a versenyt jövő szombaton az RTL Klub tehetségkutató showműsorában, az X-Faktorban. A fiatal tehetségek most is két dallal, a mentoruk és a saját kedvenc számukkal álltak színpadra. Tarány Tamás Vad Fruttik és Aerosmith dallal, Baricz Gergő egy The Black Crowes és egy Zorán számmal, Muri Enikő egy Venus és egy Kelly Clarkson slágerrel, Kocsis Tibor pedig egy Bruno Mars és egy Katona Klári szerzeménnyel küzdött a nézők szavazataiért.

Az egyéni produkciókat követően egy rendhagyó feldolgozást láthattak a műsor nézői, ugyanis a népszerű punk-rock együttes, az Anti Fitness Club az Anna And The Barbies-ból ismert Pásztor Annával, illetve Johnny K. Palmerrel kiegészülve adta elő 2011 talán legnagyobb slágerét, a Moves Like Jaggert. Még az eredményhirdetés előtt színpadra lépett a Csillag Születik 2011 sztárja, Szabó Ádám, aki harmónikán adta elő a Magyarország című dalt, amelynek szövegét Geszti Péter írta, és az eredeti dalt erre az alkalomra, az X-Faktor számára id. Malek Miklós dolgozta át kórusművé.

A hihetetlen izgalmakat kiváltó eredményhirdetést követően Muri Enikő és Tarány Tamás maradt a színpadon, ugyanis Ők kapták a nézőktől a legkevesebb voksot. A párbajdalokat követően Nagy Feró és Keresztes Ildikó Tarány Tamást, míg Malek Miklós és Geszti Péter Muri Enikőt küldte volna haza. Így Ördög Nóra ismét kinyitotta a borítékot, a nézők szavazatai alapján pedig Tarány Tamásnak fejeződött be az X-Faktor.

Tarány Tamással és az eddigi kiesőkkel azonban már vasárnap is találkozhatnak a rajongók, ugyanis a budapesti Corvin Bevásárlóközpontban adnak fergeteges koncertet 19 órától. (Fotó: RTL Klub\Bársony Bence.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése