2011. december 2., péntek

VV Béci, Brasch Bence és Lola segíti a fiatal táncosokat


-Az „Indul a Risza!: Dance, dance” internetes táncverseny fődíja egy londoni tánckurzus a világhírű Pinneapple Dance stúdióban

A Disney Csatorna, VV Béci, Brasch Bence és Lola közösen hirdették meg a legújabb internetes táncversenyt, az „Indul a Risza! Dance, dance”-et. A sikeres előadók arra bíztatják a gyerekeket, hogy nevezzenek a versenybe: segítségképpen a sztárok egy táncos videót is készítenek, amit december közepén tesznek közzé. A táncversenyre a videót január 9-ig lehet feltölteni a verseny honlapjára, a fődíj pedig egy londoni tánckurzus a világhírű Pineapple Dance stúdióban.

A táncverseny ötletét a Disney Csatona nagy sikerű vígjáték sorozata, az „Indul a Risza!” adta. A verseny, amelydecember 2-án, pénteken veszi kezdetét a www.disney.hu/dance-dance oldalon, lehetőséget ad a 8-14 éves rajongóknak arra, hogy megtanulják a műsorból már jól ismert táncmozdulatokat. A feladat, hogy a gyerekek otthon videóra vegyék a barátaikkal közösen vagy egyénileg előadott tánc produkcióikat, és feltöltsék a megadott oldalra. Az ifjú táncosok január 9-ig nevezhetnek az internetes táncversenybe.

A nevezők közül VV Béci (művésznevén Young G), Brasch Bence és Lola döntése alapján a 10 legjobb kerül be a döntőbe, akikre 2012. január 24. és február 5. között szavazhat a közönség a hivatalos honlapon (www.disney.hu/dance-dance). A legtöbb szavazatot begyűjtő győztes fantasztikus jutalma egy londoni út, amely során részt vehet egy tánckurzuson a világhírű Pineapple Dance táncstúdióban.

Az „Indul a Risza! Dance, dance” zsűritagja VV Béci így nyilatkozott: - Ez a táncverseny egy jó lehetőség a gyerekeknek arra, hogy megmutassák a tehetségüket. Jó lenne, ha minden gyerek felfedezné milyen fontos a tánc: kiegyensúlyozottá tesz, energiát ad és jó kondiban tart. Egy dolog nagyon fontos: nem szabad soha feladni; ugyanis sok kitartás kell ahhoz, hogy jó táncos legyen valaki. Ezt sajnos a fiatalok elfelejtik, és ha nem úgy jön össze valami, akkor egyből abba hagyják, pedig a táncnál is, mint mindennél, a folyamatos gyakorlás a legfontosabb.”
„Az éneklés mellett a tánc az, ami a mai napig kikapcsol. Hat éves koromban kezdtem el táncolni, a jazz a balettől a hip-hopig szinte minden táncstílust kipróbáltam, 10-12 éves koromban heti két-három táncórám is volt. Egy ilyen táncverseny nagy lehetőség a gyerekeknek, örülök, hogy segíthetek nekik az álmuk megvalósításában” – mondta el Lola.
„Fontosnak tartom, hogy minél előbb megtanulják a pálya iránt érdeklődök, hogyan kell felkészülni egy fellépésre, milyen színpadon állni és megmutatni magukat. Én is fiatalon kezdtem el fellépni különböző iskolai, és helyi rendezvényeken és ezek az alkalmak segítettek hozzá ahhoz, hogy ma már magabiztosan állok akár egy koncerten, vagy egy színházi előadáson a közönség előtt” – véli Brasch Bence, aki izgatottan várja az ifjú táncosok videóit.

A táncverseny február 25-én éri el a csúcspontját, amikor is kihirdetik a nyertest – az „Indul a Risza!” régóta várt, második évadjának premierjével egy időben. Ebben az évadban újabb kalandokat élhetünk át a két barátnővel, CeCe Jones-szal és Raquel „Rocky” Blue-val, akik mindig is arról álmodoztak, hogy egy napon profi táncosként dolgoznak majd, és ez az álmuk valóra is vált, amikor háttértáncosként bekerültek a legnépszerűbb táncos tiniműsorba, az „Indul a Risza, Chicago!”-ba.

A 2011 januárjában startolt sorozat viharos gyorsasággal hódította meg a Disney Csatorna nézőinek szívét. A főbb szerepekben: Bella Thorne mint CeCe Jones; Zendaya mint Raquel „Rocky” Blue; Kenton Duty („Lost”) mint Gunther; Adam Irigoyen („Varázslók a Waverly helyből”) mint Deuce; és Davis Cleveland („Sok sikert, Charlie”, „Született feleségek”) mint Flynn Jones, CeCe édes kisöccse. A sorozat atyja Chris Thompson, a producerek Rob Lotterstein és Thompson. A beharangozó epizód koreográfiáját az a Rosero McCoy készítette, aki a Rocktábor 2: Záróbuliban is dolgozott már. Az „Indul a Risza” az It's a Laugh Productions, Inc. gondozásában készült.





1 megjegyzés:

  1. sziasztok! Igaz, hogy én 16 éves vagyok, de én nagyon szertném, hogyha Bencével találkoznák, légyszíves add meg a telefonszámodat! És légyszíves gyere el Győrbe!

    VálaszTörlés