2011. december 8., csütörtök

Keresztes Ildikó Lacival karácsonyozik


Keresztes Ildikó, az X-Faktor mentora ritkán beszél magánéletéről. Most is csak a közelgő ünnepeknek köszönhetően tett kivételt a Tabu Tv kamerái előtt: elárulta, hogy bár már szétköltözött a férjével, a karácsonyt együtt töltik!

„Inkább lakásdíszítős vagyok. Időm semmi nem lesz most készülni a karácsonyra, úgyhogy a családom női tagjai meg fogják oldani a főzés részét a dolognak, én pedig megpróbálom majd a vásárlás részét valahogy megoldani. ” – mesélte atabutv.hu riporterének Ildikó, aki a későbbiekben arról is beszélt, hogy az embereket mennyire összehozza az ünnep.

„Szenteste úgy leszünk majd, hogy ugye az édesanyám is elvesztette a férjét nem olyan régen, szóval egyedül maradt. Laci anyja egyedül van nyolcvanhat évesen. Laci mamájának az unokatestvére szintén egyedül él. Édesanyám húga szintén egyedüli hölgy, aki most átfog jönni Erdélyből. Lacival az élen, ő lesz az egyedüli férfi, mi öten nők majd körülvesszük. Főzünk, eszünk, iszunk és megpróbáljuk jól érezni magunkat.” – hallható és látható a Tabu Tv internetes sztártévé videójában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése