2011. december 14., szerda

Mrs. Columbo - jön az album!



Galambos Dorinát végre újra hallhatjuk és láthatjuk! A tehetségkutatóban megismert "dilis" kislányból igazi nővé érett, és egy titokzatos új zenekar, a Mrs. Columbo frontembere. És hogy milyen a Mrs. Columbo? Egy olyan életérzés, amit meg kell ismerni!

Végy három fiatal nőt, akik nagyon jól zenélnek, ismert és elismert muzsikusok. Tedd hozzá a legnagyobb slágereket a hatvanas évektől napjainkig, saját ízlés szerint megformálva. Keverj bele barátságot, ami ezt a három lányt összeköti, és szórd meg azzal a varázslattal, ami csak hármuk közös muzsikálásából születik. Populáris és könnyed - mégis komoly, játékos - de tartalmas: ilyen a Mrs. Columbo muzsikája.

A koncertjáró a színpadon egységet, barátságot, örömöt, jókedvet, igazi nőket lát egy egyedülálló produkcióban. A Magyarországon eddig még sosem látott, exkluzív felállás zeneileg is ilyen értékes és különleges: a zenekar alapítása óta a tagok - itthon és külföldön egyaránt - számtalan klubban és fesztiválon ejtették ámulatba a könnyűzene rajongóit.

A három muzsikus összjátéka ajándék minden hallgató számára: Galambos Dorina, Hudák Zsófi és Sárközy Fanni az elkövetkezendő években minden bizonnyal a hazai zenei élet kikerülhetetlen alakjaivá fognak válni.

A zenekar bemutatkozó albuma 2012. február 6-án jelenik meg!

A Mrs. Columbo koncertjein állandó vendégként közreműködik: Kovács Norbert.

További információk: http://www.facebook.com/mrscolumboband

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése