2011. december 6., kedd

Tankcsapdával kezd Tilla a Propagandában!


December 20-án indul a Propaganda a TV2 képernyőjén! Tilla Pulitzer-emlékdíjas műsora megújul, az ötven perces adásokban ezentúl egy ismert ember és egy egy civil „hős” történetét ismerhetjük meg.

A Pulitzer-emlékdíjas Propaganda kilép a rétegműsorok skatulyájából és a széles közönség számára készíti anyagait. December 20-ától, minden kedden, késő este találkozhatunk Tillával és riportalanyaival a TV2 képernyőjén. Az 50 percesre bővülő epizódok főszereplője két – más-más módon magával ragadó, de egyformán a határokat feszegető – személyiség lesz, egyikük népszerű, közéleti híresség, másikuk pedig korunk – egyelőre – névtelen hőse, aki a hírnévvel mit sem törődve alkot maradandót a maga területén. Tilla sajátos stílusával kivezeti a sztárokat a rivaldafényből, hogy megmutassa a vívódó, esendő embert, másfelől olyan különleges „civileket” ismertet meg a nézőkkel, akik a nyilvánosságtól távol érik el nem mindennapi eredményeiket.

- Nagyon örülök, hogy négy év után újra képernyőn lesz a Propaganda. Egyébként ez a kedvenc műfajom, amikor nem rohanunk, van időnk beszélgetni, megismerni a másikat. Nagyon intimmé és bensőségessé teszi a riportokat, hogy nem a vendég jön a TV stúdióba, hanem mi megyünk el hozzá, az ő közegébe, így válik sokkal személyesebbé egy-egy történet. Külön öröm számomra, hogy olyan emberek is vállalták a szereplést, akik amúgy ritkán láthatók kereskedelmi csatornákon. – árulta el Tilla.

Az első adás vendége a Tankcsapda együttes frontembere, Lukács László, és a magyar „suttogó”, Pataky Kata lesz.

December 20-tól tehát Propaganda Tillával, minden kedden, késő este, a TV2 műsorán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése