2011. december 20., kedd

Elbúcsúztatták 2011-t a Jóban Rosszban sztárjai

Ulmann Mónika, Fábián Anita, Baronits Gábor

Jövőre még több dráma és szerelem várható

Hatalmas bulival búcsúztatta a 2011-es évet a Jóban Rosszban csapata. A TV2 sikersorozatának alkotói 389 leforgatott epizódnyi izgalmat és drámai fordulatot pihennek ki az év végi kis szünet alkalmával.

Csillagkúton mindig történik valami. Ez pedig a 2012-es évben sem változik, sőt! Egyre fokozódik a Csillagvirág klinikáért folytatott harc. Az újabb drámai fordulatok előtt azonban rövid szünetre megy a Jóban Rosszban. A sorozat stábja és színészei egy fergeteges bulival búcsúztatták a 2011-es évet. Volt is mit megünnepelni, hiszen páratlan módon 389 epizódot gyártott le a csapat. Az évadbúcsúztató party-n többek között Liptai Claudia, Ulmann Mónika, Fábián Anita, Végh Judit, Madár Vera, Juhász Adri, Baronits Gábor és Kedvek Richárd koccintott. Ripka Kálmán barátnőjével, Annával érkezett, de a csapattal bulizott Mihályfi Balázs, Posta Lajos és Bodor Géza is.

A Jóban Rosszban rajongói december 23-ig követhetik Csillagkút történetét és csupán egy hetet kell kibírniuk kedvenc sorozatuk nélkül. Január 2-tól ugyanis ismét hihetetlen izgalmakkal folytatódik a TV2 sikersorozata.

Fehér Richárd mellett a sorozat másik rosszfiúja, Várnagy Előd is visszatér a kisvárosba. Sem a Fehér család, sem Pongrácz Péter egykori veje nem riad vissza attól, hogy célját akár emberéletek kioltásával érje el. Éppen ezért senki sem érezheti magát biztonságban, akinek köze van kórházhoz.

Természetesen az alkotók az érzelmekről sem feledkeztek meg az izgalmas fordulatok közepett. Csillagkúton új szerelmek is szövődnek jövő év elején és tovább bonyolódik Barbara és Roland titkos viszonya is. Akik pedig Betty boldogságát várják, azoknak is érdemes a Jóban Rosszban legújabb epizódjait követni. Igaz, a fiatal szépség korántsem dönt egyszerűen, ha szívügyekről van szó. A Pongrácz lány kegyeiért Kardos doktor és Tamás atya is küzd.

A TV2 sikersorozatának legviccesebb családja sem fog unatkozni. Böbe újabb siker-üzletbe fog, ami annyira elvakítja a szenvedélyes asszonyt, hogy családi vitáktól lesz hangos a Bodolai ház. Érdemes tehát a 2012-es évben is a Jóban Rosszban epizódjait követni a TV2-n!

Jóban Rosszban minden hétköznap 20.20-kor a TV2-n!

Mindig történik valami…


Ripka Kálmán és barátnője 
Liptai Claudia, Nagy Tamás

Bodor Géza, Mihályfi Balázs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése