2011. december 15., csütörtök

A Comedy Central humoristái még hisznek a Mikulásban


A Mikulás idén vicces segítőkkel erősít. Az immáron hagyománnyá vált Mikulásgyár múlt héten ismét megnyitotta kapuit Budapesten, az Ötvenhatosok terén. A Comedy Central – a tavalyi sikeres közreműködés után – idén is részt vesz az akcióban.


Orosz György humorista a Comedy Central képviseletében – többek között Joulupukki, a lappföldi Mikulás, Rogán Antalpolgármester és Szávay Ágnes társaságában – vett részt a hivatalos megnyitón, a Három Kismalac pedig az ajándékok csomagolásában segített a Mikulásnak.

Orosz György egy Magyarország kvíz társasjátékkal érkezett, megjegyezve: a kérdések meghaladták családja szellemi képességeit, reméli, hogy lesz, akinek kevesebb fejtörést okoznak majd. Gyuri felhívta a figyelmet a Mikulásgyár és a humorszakma közötti párhuzamra: a poén végén a nevetést a meglepetés okozza, és a Mikulásgyár is a meglepetés erejével csal nevetést a gyermekek arcára. A humorista régóta vallja, jobb adni, mint kapni, és ez nemcsak a pofonokra és a nemi betegségekre igaz!

A Három Kismalac kétharmada a délutáni órákban pakolta az ajándékokat. Burszán Vera és Borovitz Tamás helyes kis kötött pulóvert és babaápolási termékeket hozott a Gyárba. Az éneklő malacok bravúrosan összeállítottak egy három év alattiak számára ajánlott kirakós logikai játékot és - amikor senki nem nézett oda - kipróbálták a csúszdát is.

A Mikulásgyár december 21-ig várja az adományokat a budapesti Ötvenhatosok terén és országszerte tizennégy plázában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése