2012. november 14., szerda

A One Direction megjelentette „Take Me Home” című második albumát

A világ legnépszerűbb bandája, a One Direction ma megjelentette várva várt második albumát, a "Take Me Home"-ot.

A "Take Me Home" elkészítése közben a One Direction A-listás dalszerzőkkel és producerekkel dolgozott együtt; az album készítése újra összehozta a bandát olyan neves együttműködőkkel, mint Savan Kotecha, Rami Yacoub & Carl Falk, Ed Sheeran és a McFly-ból ismert Tom Fletcher, valamint Dr. Luke, Shellback és Toby Gad. Ez az album bizonyosan egy újabb bombasiker a valódi nemzetközi poptehetségektől!


Új albumuk első nótája "Live While We're Young" címmel szeptemberben indult a rádiókban. A dal az előrendelési időszak kezdetét követően azonnal minden idők legnagyobb példányszámban előrendelt kislemezévé vált - azóta 50 országban ugrott az előjegyzési listák élére.


Az elmúlt közel 1 év egészen hihetetlen volt Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson számára. A brit X Factor 2010-es szériájában feltűnt tehetségek 2011 szeptemberében jelentették meg debütáló slágerüket "What Makes You Beautiful" címmel, és sikereik azóta töretlenek. A 1D-mánia végigsöpört a világon: több kilométernyi újságcikk és világszerte összesen több mint 12 milliós album- és kislemezeladás övezte eddigi útjukat.


"Up All Night" című debütáló albumuk napjainkig 17 országban érte el a listák legelső helyét és ők lettek a legelső brit banda is, akik az amerikai Billboard lista első helyén debütáltak bemutatkozó albumukkal. Turnéjuk állomásai telt házasak voltak az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon, sőt, még a New York-i Madison Square Gardenben is. Élő koncert DVD-jük szintén elképesztő sikereket ért el: 27 országban kapaszkodott fel a listák legelső pozíciójába.


2013 tavaszán a One Direction világkörüli turnéra indul, mely az Egyesült Királyságban veszi kezdetét: a srácok 9 koncertet adnak a londoni O2 Arena színpadán, majd Európában is folytatják.


Live While We’re Young klip: http://www.youtube.com/watch?v=AbPED9bisSc

Little Things klip: http://www.youtube.com/watch?v=xGPeNN9S0Fg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése