2012. november 10., szombat

GREEN DAY

Description: http://press.wbr.com/media/cms/images/201208/photo-credit-felisha-tolentino-extralarge_1344467755121.jpg


Nyilvános az új Green Day videó: http://www.youtube.com/watch?v=sN0b-adUt9I

A Green Day trilógiájának első része, az ¡Uno! szeptember 25-én került a boltok polcaira, a következő epizód, a ¡Dos! Pedig 2012. november 13-án jelenik meg. Az album a Grammy-díjas 21st Century Breakdown utódja, és - immáron szokás szerint - Rob Cavallo producer segítségével készült.

“Életünk legkreatívabb szakaszába értünk. Most írjuk a legjobb zenéket, és a dalok egyre csak törnek elő belőlünk.” - mondták a zenekar tagjai. - “Nem egy, hanem rögtön három lemezt rögzítünk. Minden dal tipikus Green Day felvétel, minden érzelmi síkon. Nem tehetünk róla... baromi epikusak vagyunk!"

A Green Day a világ egyik legnépszerűbb zenekara, karrierjük 1990-ben kezdődött, és sikerük azóta is töretlen. Olyan világslágereket írt a zenekar, mint a „When I Come Around”, az „American Idiot” vagy a „Boulevard of Broken Dreams”.

A második lemez népszerűségét jól példázza, hogy máris egy sorozatban szerepeltetik, ugyanis a CSI: NY című szériában több dalt is használni fognak a ¡Dos!-ról („Stop When The Red Lights Flash”, „Amy”)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése