2012. november 26., hétfő

MAGNA CUM LAUDE: Évzárás Magnatikus módra

A sláger-gyáros gyulai zenekart már senkinek sem kell bemutatni. Szívhez szóló dalaik, emberközeli stílusuk és igazi lüktető koncertjeik révén a fesztiválok főattrakciójává és sokak kedvencévé váltak alig több mint egy évtized alatt. A szakmai díjak és a közönség elismeréseként teltházas koncertek, aranylemezek és többek közt olyan dalok, mint az Átkozott nők, Lehet hogy eltört, Vidéki sanzon, Színezd újra, a Főnököm, vagy a Pálinka dal jelzik a csapat sikeres menetelését.

A Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi, Kilián Imi alkotta együttes mozgalmas évet tudhat maga mögött. Tavaly a Fiúk elkészítették 5. sorlemezüket Belső Égés címmel. Míg a kiadvány Aranylemez lett, a Fiúk egy erdélyi zenei fesztivál díját is bezsebelték, de egyre több sikert aratnak határon innen és túl. Lesták Marci személyében egy tehetséges billentyűs is stabilizálódott a színpadon, mint a zenekar oszlopos segítője, játékával még inkább előhozva az MCL dalok izgalmas hangzásvilágát.

Legyen az emberközeli kisebb helyen avagy a fesztiválok nagyszínpadain több ezres tömegnek zenélés, egy Magna koncert mindig a nagy buli garanciája. Az immár hagyományos évzáró nagykoncert esetében igen különleges produkcióra készül a zenekar. – Mint egy változatos utazás, akár az élet – mesél a december 30-i fellépésről, Mező Misi énekes – minden évben igyekszünk kicsit többet, valami újat adni az évközben koncerteknél. Eddig sikerült felülmúlni az előző évet is, idén például egy színházi díszlettervezővel dolgozunk. Valami különlegeset, újat szeretnénk mutatni látványban, hangulatokban a dalainkkal és meglepetésekkel.

Az év utolsó előtti napján a Syma Csarnokban felejthetetlen estére készülhetnek a zenekar kedvelői. A Magna Cum Laude koncerteken jellemző slágerparádé és forró hangulat mellett idén is a fővárosba költözik a vidéki mulatozás és az igazi magyar virtus. A délutáni kapunyitáskor helyben sülő disznótoros, Magna Pálinka és egy különleges koncertélmény minden bizonnyal elő-szilveszteri eseményként a legnagyobb év végi bulinak ígérkezik.

2012.12.30 20
:00 - SYMA Sport- és Rendezvényközpont
Budapest , Dózsa György út 1.

http://www.broadwayjegyiroda.hu/1620-koncert-magna-cum-laude.html#dates

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése