2012. november 3., szombat

Back II Black

Az idén a 17.életévébe lépett Back II Black zenekar 2012. november 5-én újabb albummal jelentkezik, amely már a nyolcadik a sorban.

Az anyag, melynek címe Csak a zene, tartalmas zenehallgatást ígér azoknak,a kik kedvelik a csapatot, valamint az általuk játszott igényes popzenét.

Az album érdekessége, hogy két arca van. Az egyiket mutatja az az öt vadonat új dal, melyek képviselik a Back II Black által közvetített táncos-funkys zenét. Ezen pörgős, élettel teli dalok érdekessége, hogy a csapat kirándulást tesz a mai modern elektronikus zene felé, természetesen vegyítve ezt saját kialakult hangzásukkal. Az album másik fele egyfajta újragondolása a csapat néhány régebbi számának.

A kiválasztott dalok teljesen más köntösben mutatják meg valójukat, mint ahogy a közönség eddig ismerhette őket. A „Szerelembomba”című nagy siker például teljesen kifordítva önmagából egy igazi swinges-jazzes köntöst kapott, míg az „Úgy vártalak” egy vérbeli latinos hangzású csemege az albumon. Az anyag végén a csattanó: a legújabb klipes dal /Ha kérhetném/, mely a lemez első számaként igazi modern elektronikus tánczeneként hirdeti a megújulást, egyben a lemez záró akkordja is, természetesen másképp: hard rock eposszá változik, ezzel is bizonyítva a fiúk kalandozási vágyát mindenféle zenei műfaj felé.

http://www.facebook.com/BackIIBlackOFFICIAL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése