2012. november 13., kedd

Három ország, három előadó



Mi a közös Párizs, London és Budapest között?

Ez a dal , "Don’t let go"!


A párizsi születésű fiatal producer és szerző Ilan Tenenbaum előző kislemeze a Sweet (like a lollipop) hazánkban is nagy sikerrel szerepelt , a VIVA TV műsorán, hiszen a No.1 helyezéséig meg sem állt. A hazai klubok kedvenceként több mint fél évig szerepelt a Top 40-es összesítésben, ezenkívül több európai országban is a Top 10-es listák szereplője volt.

Ilan Tenenbaum gondolt egy merészet, és felkérte Josh-t - akit a magyarországi kiadói képviselete során ismert meg, azóta igazi barátokként közösen is szoktak dalokat, zenei tapasztalatokat megosztani egymással -, hogy mi lenne, ha készítenének egy közös felvételt.

A dalhoz egy nagyszerű énekesnőt is kellett találni, s mivel Shena -val Ilan már dolgozott a korábbi években, egyértelmű volt, hogy a szerzeményben kinek az énekhangja szólhat a legizgalmasabb.

De ki is Shena? A londoni születésű Shena háttérénekesként kezdte, olyan előadók vokalistájaként, mint Mariah Carey, Amy Winehouse, Sugababes, Joss Stone… hogy csak néhányat említsünk. A klubok közönsége akkor ismerte meg Shenat, amikor „ Michael Gray - The Weekend” című világslágerének adta hangját. Ez a dal indította el a klubok színpadán, ezt követte „Alex Gaudino – Watch Out „ című felvétele, amely szintén világsikerré nőtte ki magát. Ezen a felvételen kívül dolgozott még a The Freemasonsszal és Eric Morilloval is.

Ezek után természetesen Josh is igent mondott a felkérésre, és el is indult az alkotói folyamat, amelynek végeredménye, most Magyarországon is hallható!

Ajánljuk figyelmedbe ezt a kislemezt, amely a magyarországi megjelenéssel egy időben Franciaországban, és Angliában is napvilágot lát!

Kiadó: HungaroSound
Radio Promóciós Link a letölthető dallal 

http://hungarosound.com/promo121106/

Shena legismertebb dalai:
http://www.youtube.com/watch?v=hJOiCsL6eD0
http://www.youtube.com/watch?v=GR8jOJZERhs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése