2012. november 20., kedd

Valódi koncertélmény és 1 millió Ft nyeremény a Class FM-től!

Fotó: www.akos.hu
Ákos, Caramel, Irigy Hónaljmirigy, EDDA, Charlie, Demjén Rózsi, Magna Cum Laude és Havasi Balázs. Őket lehet megnyerni idén a karácsonyfa alá. Pontosabban a Class FM jóvoltából a szerencsés hallgatók ezekre az év végi szuperbulikra juthatnak el. A koncertélmény felejthetetlen hangulata mellett egy valaki ráadásul 1 millió forintot is haza vihet! Ehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót és figyelni november 19-től a Class FM sárga autóját Budapesten.

A legnagyobb slágerek, koncertélmény és 1 millió forint készpénz a Class FM-től! Klassz sárga járgánnyal járják a fővárost a hazánk leghallgatottabb rádiójának műsorvezetői, Kovács Áron, Szani Roland, Garami Gábor és Whiteboy, hogy megajándékozhassák a legszerencsésebbeket óránként négy darab koncertjeggyel. A Class FM „Zene 4 keréken” kampányának keretében találkozhatunk velük november 19-től egészen 30-ig, reggel tíz és este hat között Budapest csomópontjaiban, ahol a legnépszerűbb hazai sztárok év végi koncertjeire adnak óránként belépőket. A szerencsés járókelőknek egy kérdésre kell helyesen válaszolniuk és máris övék a jegy a decemberi bulik egyikére.


A főváros elsőszámú rádiójától így akár Ákost is megkaphatjuk ajándékba, aki már nagyon készül szintirockos hangzású anyagának december 15-i lemezbemutatójára.


„A rádió indulása óta az Ákos Produkció kiemelt partnere. Nagy örömömre szolgál, hogy dalaimat hagyományosan először a Class FM hallgatóinak mutathatom be és a decemberi nagykoncertemet is támogatják. Biztos vagyok benne, hogy a nagyszabású játék során remek helyre kerülnek a koncertjegyek” –mondta Ákos, aki eddigi leglátványosabb előadására készül. „Hazai szinten az egyik legmarkánsabb produkció lesz látható december 15-én. 250 ember dolgozik majd a koncerten, két teljes napon át építjük a színpadot az Arénában. Ráadásul eddig még sosem látott, exkluzív lézeres látványképpel készülünk.”– árulta el a Kossuth-díjas zenész, akinek szuperkoncertje mellett további legendás előadók igazi zenei csemegének számító bulijaira is nyerhetünk belépőt.


A egyedülálló és fantasztikus koncertélményt jutalmazó, nagyszabású játék ideje alatt naponta 32 db jegy talál gazdára. Sőt! A rádió és a Marso jóvoltából valaki a fődíjat, 1 millió forintot is a karácsonyfája alá teheti. Mindehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a Class FM-et, elküldeni a kért szlogent sms-ben, vagy elcsípni november 19. és 30. között a városban a klassz járgányt a száguldó műsorvezetőkkel, és helyesen válaszolni kérdéseikre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése