2012. november 10., szombat

Rövidesen: Muse!!!

  

Az estét a pár éve alakult angol Everything Everything nyitja, 19.45-kor mutatkoznak be a magyar közönségnek. A Muse 21 óra magasságában lép színpadra 2 órás, hihetlenül látványos, új showjával.
A turné 3 hete kezdődött Franciaországban, és eddig minden helyszínen áradoznak a koncertről és a zenekar előadásáról.
A Muse most is kitett magáért, hihetetlen energiájú bulijukat óriási technikai felszereléssel és háttérrel egészitik ki. 


  

Egy négyoldalú, gigantikus mozgó videódiszlet adja a látvány alapját, amelyet lézerekkel és füstgépekkel is kiegészítenek a koncert folyamán.
A csapat előző este még Bécsben lép fel, így a felszerelést 20 kamionnal és 4 busszal éjszaka szállítják át Budapestre és hajnalban kezdődik az építés az Arénában. A turné meglehetősen nagy stábbal utazik, aminek jórésze technikai szakember, de mindenhol még közel 100 helyi segítőt használnak, hogy minden időben elkészüljön és tökéletesen működjön a koncertek alatt.


A zenekar és stábja a színfalak mögött próbál minél barátságosabb és családiasabb hangulatot teremteni a hosszú turné alatt, így például a Muse öltözője mellett külön próbahelység és egy családi szoba is kialakításra kerül, valamint a stábnak is kialakítanak egy pihenőszobát.

Igazán különleges kérést nem nyújtottak be a szervezők felé, az öltözőbe csak kényelmes kanapét, foteleket, dohányzó asztalt, némi hangulatvilágítást illetve angol napilapokat kértek az internet csatlakozás mellé. 


  

Az év egyik legjobban várt koncertjére belépők már csak korlátozott számban kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése