2012. november 26., hétfő

Szíj Melinda - Örömtől fogva

Az énekesnő, első igazán megindító albuma után most egy, a karácsony hangulatához illő dalcsokorral kedveskedik mindenkinek.

A művésznő bár a korábbi lemeze óta egy kis ideig kevesebbet szerepelt a nyilvánosság előtt, az őt támogató rajongói sosem vesztették szem elöl és izgalommal várták kedvencük újabb gyöngyszemét, amellyel bearanyozza az ünnepek hangulatát.

A dalok összeválogatásánál külföldi és magyar előadók szerzeményei közül is szemezgetett. A kiválasztott dalok egytől-egyig szívet melengető miliőt varázsolnak majd hallgatók köré. Melinda lelkületét híven tükrözik a komoly és érzelmes dalok melyek között József Attila Áldalak búval, vigalommal című versét, illetve Andrew Lloyd Webber Az éj zenéje (Music of the night) című szerzeményét és Barbra Streisand Ave Maria liturgikus dalát is feldolgozta.

A művésznő hangulatát munka közben, csak tovább fokozta, hogy a dalok között egy különleges duett is szerepel, melyet korábbi színésztársával, Bede-Fazekas Csabával énekel, akivel a Győri Nemzeti Színházban léptek fel együtt. Nélkülözhetetlen album az ünnepi előkészületekhez, illetve tökéletes ajándék a fa alá szeretteinknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése