2012. november 9., péntek

Péter Szabó Szilvia régóta várt visszatérése

A NOX együttes egykori énekesnője három év csend után végre hivatalosan megerősítette első szólólemezének érkezését. Szilvi 2009-ben költözött el Magyarországról, szülőhazáját és eddigi sikereit hátrahagyva: a NOX-szal megannyi díj és platinalemez begyűjtésén túl 2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál döntős helyezését is megszerezte, 2009-ben mégis úgy döntött, mennie kell. Azóta előbb Ausztráliában, majd Londonban készült az újrakezdésre.

Hamarosan megjelenő új lemeze, bár ízig-vérig trendi pop-dance album, magában hordozza az elmúlt év fájdalmait, tapasztalatait és tanulságait. A dalokon neves brit és amerikai szerzőkkel, producerekkel dolgozott együtt, akik megkérdőjelezhetetlen hozzáértésükkel segítették őt abban, hogy az átélt élményeket a legjobban kifejezésre juttathassa - így a magyar dalszövegeket például teljes egészében Szilvi írta.

A rajongóknak már nem kell sokáig várniuk, hogy ízelítőt kapjanak ebből a rendkívül izgalmas anyagból: még idén novemberben megjelenik az album első kislemeze. A Bring Me To Life/Érezd, hogy élsz című dal friss dance lüktetése mély érzelmeket rejt. Szilvi így nyilatkozott róla: "A Bring Me To Life azt mondja el, hogy bármilyen mélyre is kerülhetünk, ha nyitott szívvel élünk, meglep még minket az élet jó dolgokkal, és kisüthet újra a nap."

SZILVIA - Bring Me To Life/Érezd, hogy élsz rádiós dalpremierje:
2012. november 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése