2012. november 6., kedd

Rejtélyek Városkája - Vadiúj animációs sorozat

DISNEY CSATORNA PREMIER
November 10-től kizárólag a Disney Csatornán!

Végre hazánkba is megérkezett Amerika kedvenc animációs tinisorozata: a Rejtélyek Városkája kísérteties, furcsa, titokzatos, és cseppet sem normális kisváros, ahol a Pines ikrek különös rejtélyek nyomára bukkannak a nyári szünetben. A bohókás nagybátyjuk otthonában töltött szünidőben, Dipper és Mabel Pines hamar rádöbbenek, hogy a távoli észak-nyugati városban semmi sem az, aminek látszik, és természetfeletti lények követik a lakók minden lépését.

A Disney Csatorna legújabb vígjátéksorozatában a Pines ikrek, Dipper és Mabel különös rejtélyek nyomára bukkannak különc bácsikájuk, Stan városában. Már nagybátyjuk rejtélyes tárgyakkal és látszólag haszontalan kacatokkal teli boltja is felcsigázza a testvérpárt, amikor azonban egy titokzatos újság nyomán rájönnek, hogy Gravity Falls titkokat rejt, a született kalandor Dipper, és az optimista energiabomba, Mabel belevetik magukat a kutatásba.

Hamarosan kiderül, hogy az elszigetelt észak-nyugati városkában, semmi sem az, aminek látszik: a közeli erdőben természetfeletti teremtmények tanyáznak, a barátságosnak tűnő tóban szörnyek leselkednek, és a lakók sem mondhatók átlagosnak. Dipper és Mabel fejvesztve próbálnak alkalmazkodni új, cseppet sem hagyományos otthonukhoz, és az izgalmakban bővelkedő kalandok közben rájönnek, mindegy, hogy néha egymás agyára mennek, a Rejtélyek Városkájában csakis egymásra számíthatnak.

A szellemes és pikáns humorú sorozat alkotója és producere, Alex Hirsch saját gyerekkori élményeit szőtte bele a történetbe, amikor még ikertestvérével kalandozták át a nyarakat. A Hirsch testvérek rajzfilmes alteregóját Jason Ritter (Vásott Szülők) illetve Kristen Schaal (Toy Story 3) kelti életre. Sikerét pedig az olyan népszerű vendégszereplők és ikonok teszik teljessé, mint Larry King és Coolio.

A Disney Csatorna új animációs sorozata hatalmas sikert aratott Amerikában, ahol több mint 3,5 millió nézőt ültetett a képernyő elé.

Ha Te sem akarsz lemaradni a sikersorozat első epizódjáról, akkor november 10-én, 9:30-kor kapcsolj a Disney Csatornára!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése