2012. november 6., kedd

Megszületett Labrinth első #1 kislemeze: „Beneath Your Beautiful”

Labrinth „Beneath Your Beautiful” című kislemeze, – mely az „Electronic Earth” című album hatodik slágereként jelent meg – a brit Official Singles Chart élére ugrott a héten, ez pedig azt jelenti, hogy megszületett Labrinth első saját Nr. 1 kislemeze! A dal - melyben Emeli Sandé vokálja csendül fel – Labrinth első saját listavezető alkotása, mely túllépte a 100 ezres eladási határt, és az első pozícióba száguldott azzal, hogy 108 ezer példányban kelt el. 

A „Beneath Your Beautiful” a lista 85. helyéről ugrott a legelső pozícióba azt követően, hogy múlt vasárnap a brit X Factor színpadán egy szenzációs élő előadás keretein belül csendült fel a nóta.

A Hackney-ben született dalszerző, zenész és producer korábban Tinie Tempah Nr. 1 slágere, a „Pass Out” társszerzője- és producere volt. Elképesztő tehetségére a Syco Music figyelt fel, és azonnal szerződtette is 2010 nyarán.

Labrinth szóló produkciójával 2 évvel ezelőtt debütált, amikor megjelentette Top 3-as „Let The Sunshine” című slágerét. Az azt követő „Earthquake” tavaly ősszel a 2. helyig menetelt, és az év további részében is a listákon maradt. Ezt követően Labrinth egy sor ütős slágert készített: a „Last Time”, az „Express Yourself” és a „Treatment” szintén óriási sikernek örvendett egész évben.

Labrinth jelenleg az Egyesült Királyságban turnézik, napjainkig a legsikeresebb koncertkörútján vesz részt. Szombaton Liverpoolban lép fel a MOBO Awards díjátadó gálán, ahol 4 kategóriában jelölték díjra: egyebek mellett a Best Male és a Best Album kategóriákban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése