2012. november 20., kedd

Európa meghódítása a Compact Disco célja az új lemezzel

Nemzetközi lemezzel jelentkezik november végén a Compact Disco. Két eddig megjelent albumuk dalaiból válogattak, és a második dalai vannak túlsúlyban. Megújult hangzásvilággal találkozhatnak a rajongók, hiszen újrakeverték a zenéket. Lengyelországban és Németországban biztosan kapható lesz a hanghordozó, itthon egyelőre a turnéhelyszíneken vásárolható majd meg.

A Compact Disco új albuma az első két lemez anyagaiból készített best of összeállítás, amelyen a rajongók teljesen új hangzásban találkozhatnak kedvenc slágereikkel. Az újrakeverést Szakos Krisztián készítette. Az album természetesen tartalmazza az Eurovíziós Dalfesztiválon elhangzott „Sound Of Our Hearts”, valamint az MC Columbo közreműködésével frissített Leave It Up To Me dalt is. A lemez több európai országban kapható lesz, az már biztos, hogy Németországban és Lengyelországban is a boltok polcaira kerül.


- Két hatalmas piacról beszélünk, nagy lehetőség ezeken megjelenni a zenekar számára. Tulajdonképpen már régi vágyunk, hogy elkészüljön a nemzetközi lemez, ez volt álmaink netovábbja a megalakulásunk óta. Hármunk közös ötlete volt, hogy megszülessen ez az album. Az Eurovíziós szereplés után számos európai országban játszották a rádiók a dalainkat, ami nagy lehetőséget jelent számunkra – mondta Walkó Csaba, a Compact Disco frontembere. – Amennyiben sikeres lesz a bemutatkozás a lengyel és a német piacon, akkor máshol is megpróbálkozunk vele. Az elsődleges cél az, hogy minél több helyen játsszák a rádiók a dalainkat. Ha ez sikerül, akkor utána mehetünk külföldi koncertekre, fesztiválokra – tette hozzá az énekes.

A lemez várhatóan november végén jelenik meg. A zenei anyag már teljesen kész, az utolsó simításokat végzik a borítón. Az albumhoz a hazai érdeklődők is hozzájuthatnak, egyelőre az biztos, hogy a koncerthelyszíneken megvásárolhatják, illetve letölthető lesz a zenewebshop.hu-ról és az iTunes-ról.

A Compact Disco jelenleg országjáró turnén vesz részt a The Carbonfools együttessel közösen. November 23-án a szegedi IH Rendezvényközpontban lépnek fel. December 7-én, Pécsen a Zsolnay Negyedben, majd 14-én a miskolci Hejnekemben várják őket a rajongók.


További információk:

www.facebook.com/CompactDisco
www.cls.hu


A Sound of our Hearts hivatalos klipje:

www.youtube.com/watch?v=LkYPy0JEwuA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése