2012. november 14., szerda

Whitney Houston - "I Will Always Love You: The Best Of Whitney Houston

Whitney Houston, a világ egyik legkedveltebb énekesnőjének hagyatéka november 12-én bővült az „I Will Always Love You – The Best of Whitney Houston” (Sony Music/RCA Records) című gyűjteménnyel.

A kiadvány felvezető dala az „I Look To You” című duett, melynek Clive Davis látta el a produceri munkálatait. Whitney Houston korábban rögzített, eddig azonban kiadatlan vokálja és R.Kelly újonnan rögzített hangja teszi teljessé ezt a nótát, melyet eredetileg a Grammy-díjas R.Kelly írt Houston előző stúdióalbumára ugyanezzel a címmel. A nóta meghallgatható a www.WhitneyHouston.com/hu oldalon, és letölthető a magyar iTunes zeneáruházból.

„A Whitney és R.Kelly előadásában felcsendülő „I Look To You” című dal az album egy kiemelkedő alkotása. Ez a duett egy nagyon tiszta, és minden bizonnyal bombaként robbanó sikerszerzemény. Úgy gondolom, hogy mindenki emlékezni fog arra, amikor legelőször hallja, és szerintem egy új klasszikus született” – jelentette ki Clive Davis, az album producere, a Sony Music Entertainment kreatív igazgatója.

Az „I WIll Always Love You – The Best of Whitney Houston” című kiadványra felkerült még a „Never Give Up” (http://www.youtube.com/watch?v=63G-5FfwfzQ) című eddig szintén kiadatlan dal, melyet Jermaine Dupri, Bryan-Michael Cox és Johnta Austin szerzett, és amelynek produceri munkálatai Dupri és Cox nevéhez fűződnek. A best-of gyűjteményt Houston olyan klasszikus nótái teszik teljessé, melyekkel az énekesnő kiérdemelte, hogy úgy emlegessék, „A Hang”: „I Will Always Love You”, „Saving All My Love For You”, „I Wanna Dance With Somebody” és még további slágerek.

Amióta 1985-ben megjelent önmagáról elnevezett albuma, Whitney Houston egyedülállóan sikeres karriert járt be több mint 170 milliós összesített album, kislemez és videó értékesítésével világszerte. A Guinness Rekordok Könyve is hitelesítette, hogy Whitney minden idők legtöbbet díjazott énekesnője azzal a 411 elismeréssel, melyeket pályája során átvehetett. 6 Grammy-díj, 2 Emmy-díj, 23 American Music Award és 16 Billboard Music Award is található a díjai között, ezzel pedig egyedülálló a zenetörténelemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése