2012. november 7., szerda

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

2012. november 13-án megjelenik a The Twililght Saga: Breaking Dawn Part 2 filmzenéje - az album a várva-várt utolsó Alkonyat epizód kísérőzenéje. 

A lemezt felvezető The Forgotten mellett, mely a Green Day vadonatúj felvétele, az albumon új és exkluzív felvételek találhatók többek között Feist-től, a Passion Pit-től, St. Vincent-től és Reeve Carney-tól. Az album egyik csúcspontja kétségtelenül a Bittersweet című dal, melynek előadója Ellie Goulding, producere pedig Sonny Moore, azaz Skrillex. Az A Thousand Years (Part 2) pedig Christina Perri dalának folytatása, mely a sorozat előző részének egyik betétdala volt 2011-ben. A korongon továbbá helyet kapott még az All I Ever Needed című duett is, melyet az American Idol-os Paul McDonald és felesége, Nikki Reed ad elő, aki nem más, mint az Alkonyat Rosalie Hale nevű szereplője.

"Amikor felkértek minket a lemezre, azonnal igent mondtunk, mert a Twilight sorozatnak őrületes kultusza van" - mondja a Green Day basszerosa, Mike Dirnt. - “Mindig lenyűgözött minket az, hogy mekkora figyelmet kap ezeknek a filmeknek a kísérőzenéje, és milyen gondosan állítják azokat össze."

"Hálás és izgatott vagyok, hogy újra benne lehetek a filmzenében" - kommentálja a lemezt a dalszerző/énekes Christina Perri. - "Boldog vagyok, hogy az A Thousand Years visszatér, némi változtatással…csak várjátok ki a végét."

A The Twilight Saga utolsó részében újra Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner játsszák a főbb szerepeket. A forgatókönyvet Stephenie Meyer regénye alapján Melissa Rosenberg írta, a producerek pedig: Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt és Stephenie Meyer.

http://www.breakingdawn-themovie.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése