2012. november 10., szombat

Csak a legjobbak maradhatnak a Voice-ban!

Az ötödik Meghallgatással folytatódott a Voice, a Mesterek számára egyre nehezebb a döntés, hiszen egyre kevesebb a kiadó hely a csapatukban. A felhozatal pedig ugyanolyan erős, mint az elmúlt hetekben. A Mesterek egyre szigorúbbak, csak a legjobbak maradhatnak!

Az első versenyző Modor Miltiádész, édesapja öt éve súlyos betegségben elhunyt. Azóta ő és testvére édesanyjuk támasza. Először Mező Misi, majd Somló fordultak meg. Viccelődnek a furcsa néven. Misi: "Úgy nézel ki, mint egy görög félisten!" A nevét ezért kapta, mert az apuka rajongott a görög kultúráért - tudjuk meg. Miltiádész döntése könnyű: "Mivel Békés megyei vagyok, mint Te, téged választalak Misi!"

A következő továbbjutó, Torzsa Gabi, akinek nagypapája vak, tehát az, hogy valaki úgy hallgatja, hogy közben nem látja, számára nem idegen. Gabi abszolút antialkoholista. Nem jár bulizni, csendes, visszahúzódó. Mégis azt énekli: "Réééészegeeen!" Meg is fordulnak hárman. Malek Andrea, Caramel, Somló. Andit választja, aki harcostársnak nevezi Gabit. A következő Solt Klaudia: "Idejöttem a nagyvárosba énekelni!" - meséli. Otthon inkább szeretet volt, mint pénz. Apuka munkanélküli, anyuka gyári munkás. Klaudia napszámban szokott dolgozni, almaszedés, földmunkák - ez az élete. Fel szokott lépni apukájával, ahol ő énekel, édesapja gitározik. A válogatóra Bakonyi Zsolt kíséri el, aki az első adás első szereplője volt és Malek Andihoz került. Klaudiának ő az egyetlen támasza. A Summertime-ot énekli. Azért ezt választotta, mert számára arról szól, hogy ő nagyon szegény lány, aki mindig csak álmodozik mindenről, kívülről nézi más boldogságát. Végül Caramelhez kerül, aki azt mondja: "Ezért szeretem ezt a műsort. Te egy csiszolatlan gyémánt vagy, amit csiszolgatni kell!" 

Egy kieső után jön Olasz Csaba, kecskeméti színész, aki jelenleg a Dr. Hertz című darabban próbál Gangxta Zolee-val. Andi csapatába kerül, mert úgy érzi, vele tud szárnyalni. Ezután Bogáth Emese következik, a Sugar&Spice együttes egykori tagja. Hiába ad bele mindent, nem jut tovább.

Zoboki Balázs szakács és zeneiskolába járt. Apukája szerette volna összetartani a családot, de tavaly elváltak a szülei. Hat éves korában kapott egy teknős medált a nagymamájától, mai napig az hoz neki szerencsét. Misi és Somló fordulnak meg neki, ő pedig Somlót választja. A medált szorongatva boldogan lép ki a stúdióból.

Egy újabb kieső után Schweitzer Dóra lép színpadra, a lány jogásznak tanult, de inkább az éneklést választotta. Karaoke műsorvezetőként dolgozik. Csak Malek Andi fordul meg, hozzá is kerül. Nádor Dávid zárja a műsort. " Ha bukni kell, nagyot bukok. Ha siker lesz, nagy siker legyen!!!" így indít. Egy másik tehetségkutatóban egyszer már kiesett, de igazságtalannak érzi a döntést. Ott még szerelmével és közös kisgyerekükkel láthattuk. Most is Helga kísérte el, de már csak barátok. Sorban Misi, Andi, Caramel majd Somló fordulnak meg. Misi azt mondja: "Tisztában vagy vele, hogy ki***tt jól énekelsz?!" Malek Andi nagyon kacér: "Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit tudnék veled csinálni..." Nádor Dávid Andit választja. Hamarosan megtudhatjuk, hogy mit kezdenek egymással...

A jövő héten az utolsó Meghallgatással folytatódik a Voice! Egyre nő a feszültség, hiszen már csak néhány hely van a Mesterek csapataiban!

Olasz Csaba

Nádor Dávid

Modor Miltiádész

Torzsa Gabi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése