2013. március 7., csütörtök

Ákos készített remixeket a HURTS-nek!

Az "Exile" album exkluzív premierje március 8-án lesz a Deezeren!


A Sony Music-tól - egyedüli magyarként! - Ákos kapta meg a lehetőséget, hogy a HURTS legújabb, "Miracle" (http://www.youtube.com/watch?v=UPo1_wDE_BY) című dalához remixet készítsen. Ákos producerként - The Falcon Project néven - három újraértelmezést jegyez: egy vonós átiratot (Pejtsik Péter), egy drum'n'bass verziót (Lepés Gábor) és egy nyolcvanas éveket idéző remixet a "Megsebezve" című dal hangkészletével (Ákos). A felvételeket néhány órája kapta meg a brit zenekar. Theo, az énekes azonnal megosztotta a Twitter oldalán azt a videót, amely a vonósfelvételek munkálatait örökíti meg. Ezt a szöveget írta mellé: "Miracle...by Akos. Wonderful." A videó megtekinthető itt: http://www.youtube.com/watch?v=hgDRdu9Udbo. A videót Ákosék eredetileg nem is akartak még publikálni, csak előzetesként küldték a HURTS-nek, Theonak viszont annyira megtetszett, hogy azonnal közzétette. Az Ákos által készített "Miracle" remixek premierjéről hamarosan további információk érkeznek.

A HURTS második stúdióalbuma "Exile" címmel március 11-én jelenik meg CD-n illetve bakelit LP-n és március 15-én digitális letöltésként, ám a rajongók már március 8-tól meghallgathatják az album deluxe verzióját teljes egészében exkluzívan a Deezer-en.

Több mint 2 millió értékesített kiadvánnyal a HURTS, azaz Theo Hutchcraft és Adam Anderson, volt 2010 leggyorsabb eladásait produkáló új brit bandája. "Happiness" című albumuk elérte a dupla platina státuszt Németországban és Finnországban, a platina státuszt Lengyelországban, Svájcban és Oroszországban, aranylemez lett az Egyesült Királyságban és Ausztriában, 14 ország iTunes album- illetve kislemezlistájának Top10-ébe kerültek (köztük #1 pozíciókkal Németországban, Svájcban, Ausztriában, Finnországban és Luxemburgban), több mint 250.000 belépőjegyet adtak el turnéik során. Magyarországon elnyerték "Az év külföldi alternatív albuma" Fonogram-díjat 2011-ben. Hazánkban már kétszer is jártak, 2011-ben és 2012-ben egyaránt a Sziget Fesztiválon léptek fel, utóbbi alkalommal már a Nagyszínpadon. 2013. júniusában a VOLT Fesztiválon lépnek ismét színpadra hazánkban.



További videók, hírek magyarul: www.informationhurts.com/hu/home

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése